marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Venetia. Michael Fassbender s-a declarat "speriat", dupa ce a jucat alaturi de iubita sa: care a fost cel mai greu moment pentru Alicia Vikander

O drama despre dragoste si pierdere a incantat publicul in a doua zi a Festivalului de Film de la Venetia. "The Light Between Oceans" a fost proiectat in competitie si in premiera mondiala.

Festivalul de Film de la Venetia. Michael Fassbender s-a declarat speriat , dupa ce a jucat alaturi de iubita sa: care a fost cel mai greu moment pentru Alicia Vikander

Pelicula, in regia americanului Derek Cianfrance, are in rolurile principale doi actori care formeaza un cuplu si in viata reala.

Michael Fassbander si Alicia Vikander abia s-au dezlipit unul de altul pe covorul rosu. Cei doi au adus la Venetia pelicula "The Light Between Oceans", in care joaca rol de sot si sotie.

Filmul spune povestea unui cuplu care nu reuseste sa aiba copii. Viata celor doi soti se schimba dramatic atunci cand gasesc o fetita intr-o barca ce plutea in deriva, si o adopta. O dilema morala apare atunci cand iese la iveala ca mama bebelusului este in viata si traieste cu suferinta pierderii lui. Tanara Alicia Vikander a vorbit despre emotiile de a juca rolul unei mame.


Pentru Fassbander, in schimb, provocarea a fost sa joace alaturi de mai tanara lui iubita.

Michael Fassbander, actor: "Am fost, pot sa spun, speriat. Alicia era apriga si doritoare sa savureze experienta."

Amy Adams si Jeremy Renner au prezentat "Arrival", o pelicula stiintifico-fantastica, in regia canadianului Denis Villeneuve. Adams joaca rolul unui lingvist angajat de armata pentru a comunica cu extraterestrii care au ajuns pe pamant.

Actrita spune ca rolul i-a oferit una dintre cele mai mari bucurii din cariera, iar colaborarea cu Villeneuve a fost o placere.

 

Amy Adams, actrita: "Are un anumit fel de a se purta atunci cand este concentrat. Care mi-a placut la nebunie. In acelasi timp a fost foarte calm. A fost un stil plin de rabdare de a filma pe care nu l-am mai intalnit pana acum."

Arrival ajunge si in cinematografele de la noi din tara, la inceputul lui noiembrie
 

Sursa foto: Getty

Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies