marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fifty Shades of Grey: cine sunt actorii care vor juca in adaptarea celui mai popular roman erotic al momentului

La o saptamana dupa aparitia speculatiilor despre actrita care ar urma sa interpreteze rolul Anastasiei Steele din Fifty Shades of Grey, acestea au fost confirmate oficial de producatorii filmului.

Fifty Shades of Grey: cine sunt actorii care vor juca in adaptarea celui mai popular roman erotic al momentului

Astfel, Dakota Johnson, fiica lui Don Johnson si a Melaniei Griffith, va interpreta rolul Anastasiei Steele intr-una dintre cele mai asteptate ecranizarii din ultimul deceniu.


Informatia a fost confirmata de autorul romanului intr-un mesaj postat pe contul de twitter. "Sunt incantat sa va anunt ca minunata Dakota Johnson a acceptat rolul Anastasiei in adaptarea Fifty Shades of Grey", a declarat E.L. James.


In ceea ce priveste rolul lui Christian Grey, producatorii si-au indreptat atentia catre Charlie Hunnam, confirmarea fiind facuta cu o zi inainte. "Minuntatul si talentatul Charlie Hunnam va fi Christian Grey in adaptarea romanului Fifty Shades of Grey", a scris acelasi E.L. James.

 


Dakota Johnson si-a inceput cariera ca model pentru IMG inainte sa treca la actorie, cel mai important rau al sau fiind in The Social Network, unde a avut o scena memorabila cu Justin Timberlake.


Dupa rolurile secundare din 21 Jump Street, The Five-Year Engagement si Beastly, Dakota Johnson a jucat in serialul Ben and Kate, aparand si in episodul de final al The Office. Frumoasa actrita va juca cu Aaron Paul in Need For Speed, iar in curand va incepe filmarile pentru Cymbeline.

 

 

Sam Taylor-Johnson (46 de ani) va regiza filmul Fifty Shades of Grey, adaptarea romanului erotic scris de E.L. James pentru care cei de la Focus si de la Universal au platit 8 milioane de dolari pentru drepturile de ecranizare. Scenariul a fost scris de Brit Kelly Marcel si urmareste relatia dintre Christian Grey, un miliardar de 27 de ani si colega lui de facultate, Anastiasia Steele.


Fifty Shades of Grey va aparea pe 1 august 2014, urmand ca filmarile sa inceapa in noiembrie.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies