marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmarile la Die Hard 5, suspendate dupa ce un incendiu a distrus decorurile. Cum a devenit Bruce Willis un erou pentru colegii sai

Filmarile de la  A Good Day To Die Hard, care au loc in Budapesta, au fost intrerupte ieri dupa ce o cladire de pe platouri a luat foc si le-a pus viata in pericol celor prezenti. Accidentul a avut loc in timp ce se filma o scena de explozie, in care era implicat cascadorul-dublura al  lui Bruce Willis. Actorul de 57 de ani a avut ocazia sa demonstreze ca este un erou si in viata reala.

Filmarile la Die Hard 5, suspendate dupa ce un incendiu a distrus decorurile. Cum a devenit Bruce Willis un erou pentru colegii sai

Imediat dupa ce a auzit de incident, Bruce Willis a venit pe platou pentru a vedea ce se intampla si a le sari in ajutor colegilor. Dublura lui Bruce Willis filma o scena de explozii si se afla intr-un elicopter, cand o cladire  din apropiere, special folosita pentru filmari a luat foc, insa acesta era controlat.


Din pacate, incediul s-a extins din cauza elicelor elicopterului, care au imprastiat focul prin cladirea de cinci etaje, special construita pentru acest film si facuta numai din lemn, informeaza Daily Mail.
 

 

Ieri, Bruce Willis isi luase zi libera pentru a o petrece alaturi de fiicele sale, insa a revenit pe platou dupa ce a auzit ca are loc un incendiu pentru a vedea daca este nevoie de ajutor.


Acesta a ajuns la doat cateva minute dupa ce incepuse incendiul si a incercat sa salveze echipamentul tehnic si camerele de filmat care ar fi fost distruse de foc.  Se pare ca dublura sa a scapat din incident doar cu zgarieturi si rani minore, dupa ce pompierii au venit la fata locului.

 

 

Din pacate, producatorii sunt disperati pentru ca din cauza incendiului, platoul nu mai poate fi utilizat, ceea ce ar amana continuarea filmarilor. Constructia decorului a durat doua luni de zile.

In A Good Day to Die Hard, al cincilea filme din serie, John McClane (Bruce Willis) chiar are de infruntat cea mai mare provocare din viata sa.


Atunci cand fiul sau, Jack (Jai Courtney) este prins in planurile unei afaceri periculoase in care este implicat si un lider mafiot rus, cei doi sunt nevoiti sa faca totul pentru a ramane in viata si pentru a elimina pericolul care ameninta democratia. Pentru prima data in istoria francizei, Die Hard 5 nu se va mai filma in SUA, ci in Europa, insa in acest moment situatia filmului este incerta, dupa ce platoul de filmare a fost distrus in incendiu. Filmul va intra in cinematografe pe 14 februarie 2013.



 

 

Sursa foto: Daily Mail


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies