marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filme care ar fi putut face istorie, dar nu au mai aparut niciodata pentru ca au fost abandonate de producatori

Sa scoti un film la Hollywood nu este atat de simplu. Fie ca este vorba de probleme financiare, de abandonari de proiecte in ultima clipa sau de neintelegeri intre colaboratori, oricand un film poate sa nu mai vada lumina zilei. La fel s-a intamplat si in cazul unor filme despre care s-a vorbit mult timp si care erau foarte asteptate si promiteau sa devina blockbustere.

Filme care ar fi putut face istorie, dar nu au mai aparut niciodata pentru ca au fost abandonate de producatori

Halo

Pentru amatorii de jocuri video si in special al jocului Halo, filmul cu acelasi nume a fost unul din cele mai asteptate. Inca de la lansarea zvonului ca e posibil sa intre in productie filmul, fanii au fost extrem de entuziasmati. Insa acestia au tot asteptat iar proiectul nu s-a mai realizat.

Se pare ca motivele ar fi bugetul foarte mare cerut ( cel putin 100 de milioane de dolari), buget ce nu ar fi putut fi obtinut din estimarile ce s-au facut cu privire la incasari. Al doilea motiv ar fi fost faptul ca Microsoft, cel care a lansat si jocul a vrut sa detina controlul total asupra proiectului, lucru care nu a incantat pe nimeni. Nume ca Peter Jackson si Guilermo del Toro au fost implicate in proiect, ca producatori executivi.

Halo ar fi trebuit sa apara in 2008, dar data de lansare a tot fost amanata si se pare ca proiectul nu va mai aparea deloc, chiar daca exista zvonuri ca 2012 ar fi anul in care in sfarsit ar fi lansat filmul.


Unbreakeable 2

In 2000, M.Night Shyamalan a mizat inca o data pe carisma lui Bruce Willis, cu care mai colaborase la Al saselea simt, pentru un nou film. Unbreakeable a fost considerati de o parte din critici ca unul din cele mai bune filme ale anului 2000, dar publicul nu s-a inghesuit sa-l vada, iar cei care s-au dus sa il vada au fost dezamagiti, asteptandu-se sa vada un film cel putin la fel de bun ca Al saselea simt. Desi regizorul a tot spus in diferite declaratii ca este entuziasmat in legatura un un sequel, Unbreakable 2 nu a a mai aparut niciodata si probabil ca nici nu va mai aparea.


Crusade

Crusade ar fi trebuit sa fie un proiect promitator al studiourilor Carolco, ce isi doreau sa faca un film cu un buget imens despre pirati cu Arnold Schwarzenegger in rol principal si regizat de Paul Verhoven.  Dar regizorul a ales sa faca Showgirls, considerat a fi printre cele mai slabe filme realizate vreodata. Studiourile Carolco esuasera in 1995 cu pelicula Cutthroat Island, cu Geena Davis in rolul unei femei-pirat. Cu un buget de 98 de miliioane de dolari, filmul a incasat doar 10 milioane, iar studiourile au intrat in faliment, asa ca planul lor de a face un film fenomen a cazut.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies