marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywoodul, in moarte cerebrala: cinefilii acuza ca 10 filme de legenda vor fi distruse

In aceasta luna incep filmarile pentru remakeul unui film care a scris istorie - Anna Karenina. 

Hollywoodul, in moarte cerebrala: cinefilii acuza ca 10 filme de legenda vor fi distruse

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


Se spune ca nu exista idei noi. La Hollywood acest lucra pare sa fie adevarat. Unul dintre cele mai bune filme ale legendarei Greta Garbo - Anna Karenina - ecranizarea celebrei iubiri tragice a lui Tolstoi - va intra in productie in aceste zile sub comanda regizorului Joe Wright.

Pana si fanii inraiti ai actritei de 26 de ani, Keira Knightley, au strans din dinti cand au auzit ca aceasta va juca rolul Annei Karenina femeia care renunta la casatorie, familie, pozitie sociala...si, in final chiar la viata ei pentru chipesul Conte Vronsky jucat de Aaron Johnson (“Kick-Ass”, “The Greatest”, “Chatroom”) - un pusti de 21 de ani tata a doi copii in viata reala si casatorit cu o regizoare de 44 de ani. Jude Law va fi Alexei Karenin iar din distributie mai face parte si Saoirse Ronan.


Filmul distribuit de Universal va fi lansat in 2012. Nu este singurul remake al unui clasic care ii deranjeaza pe cinefili. In ultimii ani producatorii de la Hollywood au starnit controverse in randul iubitorilor de filme anuntand ca vor reface titluri intrate in istorie. In aceasta toamna Conan 3D  remakeul filmului care l-a facut mare pe Arnold nu a contrazis asteptarile si a dat chix. Peste o luna americanii se pregatesc de premiera unui al remake - Footloose.
 

Vezi aici ce alte remake-uri se pregatesc sa fie lansate!



Modifică setările cookies