marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filme româneşti, în noiembrie, pe VOYO. De astăzi, intră în grilă „La Gomera“, propunerea României la Oscar

Pe lângă competiţiile sportive ale momentului, show-uri exclusive şi emisiuni Pro TV, abonaţii platformei VOYO sunt răsfățați cu cele mai urmărite filme şi seriale, disponibile cu şapte zile în avans.

Filme româneşti, în noiembrie, pe VOYO. De astăzi, intră în grilă La Gomera , propunerea României la Oscar
În noiembrie, „La Gomera“, „Două lozuri“, „Legături bolnăvicioase“, „Urma“, „Câini“, „Despre oameni şi melci“ şi „Faci sau taci“ sunt doar câteva dintre producţiile care vor putea fi urmărite online luna aceasta.

„La Gomera“, marele câştigător la Premiile Gopo din anul 2020 cu 9 statuete, este al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu și a fost propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020. Producția românească cu Vlad Ivanov, Dorina Lazăr și Catrinel Menghia a avut premiera mondială la Festivalul de la Cannes de anul acesta și premiera nord-americană în secțiunea „Masters“ a Toronto International Film Festival 2019.
 
Vlad Ivanov este Cristi, un poliţist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia. El ajunge în insula La Gomera (Spania) pentru a învăţa „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt (Tambrea), un traficant aflat în arest la Bucureşti şi singurul din bandă care ştie unde sunt ascunşi banii.

 

Filmul este scris şi regizat de Corneliu Porumboiu, iar imaginea este semnată de Tudor Mircea. Scenografia a fost realizată de Simona Pădureţu, designer de costume a fost Dana Păpăruz, iar Arantxa Etcheverria Porumboiu a fost responsabilă cu direcţia artistică. Filmul îi are în distribuție pe Vlad Ivanov, Catrinel Marlon (Menghia), Rodica Lazăr, Sabin Tambrea, Julieta Szönyi, George Piştereanu, István Teglas, Agustí Villaronga, Cristóbal Pinto şi Antonio Buíl.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies