marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "A Most Violent Year", marele castigator al premiilor National Board of Review

Drama "A Most Violent Year", despre un barbat care lupta sa isi apere afacerea, in New York, la inceputul anilor 1980, a obtinut, marti, premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun actor si cea mai buna actrita in rol secundar din partea National Board of Review (NBR), informeaza Reuters.

Filmul A Most Violent Year , marele castigator al premiilor National Board of Review


Vedeta din "A Most Violent Year", Oscar Isaac, a impartit premiul pentru cel mai bun actor cu Michael Keaton, care interpreteaza rolul unui fost actor in pelicula "Birdman". Jessica Chastain a obtinut distinctia NBR pentru cea mai buna actrita in rol secundar, pentru partitura sa din "A Most Violent Year", unde este sotia lui Oscar Isaac.


"Filmul este o drama extraordinara", a declarat Annie Schulhof, presedintele NBR, despre filmul "A Most Violent Year", regizat de J.C. Chandor.


"Este o poveste convingatoare care beneficiaza de interpretari actoricesti extraordinare si este uimitoare din punct de vedere vizual", a mai spus Annie Schulhof. Clint Eastwood a fost numit cel mai bun regizor, pentru filmul "American Sniper", despre un membru al fortelor speciale ale Marinei americane, Navy SEAL, interpretat de Bradley Cooper.

 

 

 

 


Edward Norton a primit distinctia pentru cel mai bun actor in rol secundar, pentru rolul din "Birdman", film regizat de Alejandro González Iñárritu, iar Julianne Moore a fost desemnata cea mai buna actrita, pentru intepretarea unei femei in varsta de 50 de ani care se lupta cu primele simptome ale bolii Alzheimer, in filmul "Still Alice". "Interpretarea sa este uimitoare si atat de nuantata si de sfasietoare. Este una dintre actritele cele mai desavarsite", a spus Schulhof despre Moore.


National Board of Review este o organizatie din Statele Unite ale Americii compusa din experti ai industriei cinematografice si ai institutiilor de reglementare in domeniu, iar premiile anuntate marti vor fi inmanate castigatorilor pe 6 ianuarie, la New York.


Premiile NBR pun filmul "A Most Violent Year" in lupta directa cu pelicula "12 ani de copilarie/ Boyhood", care a castigat luni trei premii - cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai buna actrita in rol secundar - din partea New York Film Critics Circle, distinctiile oferite de cele doua organizatii fiind considerate indicatori privind castigatorii premiilor Oscar. Premiile Academiei de film americane vor fi decernate pe 22 februarie.


Phil Lord si Christopher Miller au fost desemnati castigatori al premiului NBR pentru cel mai bun scenariu original, pentru filmul "Marea aventura Lego/ The Lego Movie", iar Paul Thomas Anderson a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat, pentru filmul "Inherent Vice".

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies