Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "By The Sea", regizat  de Angelina Jolie, in care joaca alaturi de Brad Pitt, va deschide Festivalului Institutului American de Film din acest an

Filmul 'By The Sea', regizat de Angelina Jolie, va deschide editia din acest an a Festivalului Institutului American de Film, au anuntat organizatorii, citati de UPI.com.

Filmul  By The Sea , regizat  de Angelina Jolie, in care joaca alaturi de Brad Pitt, va deschide Festivalului Institutului American de Film din acest an

Angelina Jolie, care a semnat si scenariul filmului, joaca in film alaturi de sotul sau, Brad Pitt, cei doi interpretand rolurile principale intr-o poveste despre viata unui scriitor si sotia acestuia, care merg vacanta intr-o statiune din Franta intr-o perioada in care casnicia lor trece prin momente dificile, scrie Agerpres.

"De-a lungul timpului si acum inca odata Angelina Jolie Pitt si-a dovedit maiestria de artist de inalta valoare", a declarat Bob Gazzale, presedinte si sef executiv al Festivalului, mentionand totodata ca este o onoare pentru festival ca cel mai recent proiect cinematografic al Angelinei sa aiba premiera absoluta in deschiderea acestuia si sa ofere o perspectiva a energiei sale creative nelimitate ca actor, regizor, scenarist si producator.

"Festivalul Institutului American de Film a sustinut intotdeauna indrazneala si capacitatea de a experimenta, care au insotit cinematografia provocatoare", a declarat Angelina Jolie, multumind totodata in numele echipei de productie pentru posibilitatea de a lansa filmul in deschiderea festivalului.
 

A 29-a editie a Festivalului Institutului American de Film se desfasoara la Hollywood in perioada 5-12 noiembrie.

 


 


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies