marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Only Lovers Left Alive, filmul care a intrat in ultima clipa in competitie la Festivalul de la Cannes: Tilda Swinton si Tom Hiddleston sunt doi vampiri indragostiti

Only Lovers Left Alive, regizat de americanul Jim Jarmusch, este cel mai nou titlu adaugat pe lista peliculelor care se lupta pentru marele premiu Palme d'Or. Filmul a fost inclus dupa ce s-au anuntat oficial nominalizarile, scrie bbc.co.uk.

Only Lovers Left Alive, filmul care a intrat in ultima clipa in competitie la Festivalul de la Cannes: Tilda Swinton si Tom Hiddleston sunt doi vampiri indragostiti

 

Only Lovers Left Alive este o drama romantica despre doi vampiri care sunt indragostiti unul de celalat de secole intregi. Starurile sunt Tilda Swinton si Tom Hiddleston.  Astfel, filmul va concura cu alte 19 pelicule pentru Palme d'Or la Festivalul de la Cannes, care isi deschide portile incepand cu 15 mai si pana pe 26 mai.
 

Regizorul a mai fost in competitie ultima data in 2005, cu drama Broken Flowers, in  care a jucat si Tilda Swinton, alaturi de Bill Murray.

In Only Lovers Left Alive mai joaca John Hurt, Jeffrey Wright si Mia Wasikowska. Tom Hiddleston va juca rolul unui muzician underground, iar Tilda Swinton va fi iubita sa enigmatica. Insa, cei doi ascund un mare secret: sunt vampiri, iar iubirea lor dureaza de secole. "Pana la final, acest film este despre iubire, despre timp si puterea noastra de a crea, ca indivizi" a spus starul filmului Tom Hiddleston.  Filmul se va lupta pentru marele premiu cu titluri ca Only God Forgives al lui Nicholas Winding Refn, Inside Llewyn Davis al fratilor Cohen sau Venus Fur, filmul indraznet al lui Roman Polanski.

Nu doar in competitia oficiala s-au produs modificari. La categoria documentare a fost adaugat in plus The Last of the Unjust, al regizorului Claude Lanzman, in varsta de 87 de ani. Trei titluri noi au fost incluse si in sectiunea Un Certain Regard: My Sweet Pepperland, Tore Tanzt and Wakolda.


Festivalul de FIlm de la Cannes se defasoara in acest an intre 15-26 mai, iar din juriu fac parte Steven Spielberg, Cristian Mungiu, Nicole Kidman sau Christoph Waltz. Festivalul va fi deschis de super productia 3D The Great Gastby, regizata de Baz Luhrmann si cu Leonardo DiCaprio in rol principal.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies