marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care-i poate salva cariera lui Lindsay Lohan: vezi trailerul pentru Liz & Dick, pelicula despre viata lui Elizabeth Taylor

Un nou esec sau o revenire in cariera? Postul TV Lifetime a lansat primul trailer pentru filmul "Liz & Dick" in care Lindsay Lohan o interpreteaza pe legendara Elizabeth Taylor.

Filmul care-i poate salva cariera lui Lindsay Lohan: vezi trailerul pentru Liz Dick, pelicula despre viata lui Elizabeth Taylor

Turbulenta Lindsay Lohan se intoarce pe micile ecrane in SUA pentru a aduce viata controversata, aventurile si scandalurile lui Elizabeth Taylor. Filmul este promovat de producatori ca unul dintre cele mai asteptate evenimente pe TV ale anului.


Liz & Dick a primit un  trailer si un incitant poster, in care Lindsay  incearca sa o imite pe legenda sexy a Hollywood-ului. Din imagine nu lipsesc diamantele pe care Taylor le-a iubit atat de mult.


Alaturi de imaginea protagonistei pe poster apar unele cuvinte ce descriu povestea vietii lui Taylor, dar care se aplica fara indoiala si existentei tinerei actrite: “starul copil”, “paparazzi”, “povesti de dragoste controversate”. Filmul surprinde evolutia relatiei dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton, inceputa in anii ’60, la filmarile peliculei Cleopatra.

Filmul a fost turnat in 20 de zile, timp in care actrita a muncit intens, uneori si 16 ore pe zi. Liz & Dick va fi difuzat din 3 noiembrie pe canalul TV Lifetime. Alaturi de Lohan, in rolul lui Richard Burton va aparea actorul Grant Bowler. Regia a fost semnata de Lloyd Kramer, iar de scenariu s-a ocupat Christopher Monger, nominalizatul la premiile Emmy pentru Temple Grandin.


Trailerul cuprinde si cateva scene fierbinti intre Lohan si Grant Bowler.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies