marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care te va face sa plangi: cum arata Shailene Woodley in The Fault in Our Stars, o poveste de dragoste cutremuratoare

The Fault In Our Stars va fi cu siguranta, unul dintre cele mai emotionante filme din acest an. Mai mult, presa de specialitate spune ca este unul dintre filmele de dragoste care are potential urias in box-office. Noul trailer s-a lansat si va stoarce multe lacrimi in randul tinerilor.

Filmul care te va face sa plangi: cum arata Shailene Woodley in The Fault in Our Stars, o poveste de dragoste cutremuratoare


Shailene Woodley si Ansel Elgort sunt protagonistii acestei povesti de iubire emotionante, despre doi tineri bolnavi de cancer, care se indragostesc. Ea respira printr-un tub de oxigen, el are un picior de lemn, dar intalnirea lor le va schimba viata. Laura Dern si Willem Dafoe apar in roluri secundare. Drama ar trebui lansata in SUA pe 6 iunie 2014. Actrita din Divergent, un alt roman iubit de tineri, este una dintre cele mai solicitate vedete de la Hollywood in acest an, iar presa a comparat-o inevitabil cu Jennifer Lawrence, actrita preferata a Americii.

 

 

Filmul este ecranizarea romanului omonim scris de John Green, care a devenit rapid un bestseller in intreaga lume. Trailerul  ii infatiseaza pe eroii filmului, dar arata si latura umoristica, chiar daca povestea este una tragica.

 

 

 

Shailene Woodley joaca rolul une fete diagnosticate cu cancer, care participa la sedinte de terapie. In cadrul grupului, ea il cunoaste pe Augustus (Ensol Engort), un tanar fotbalist, care are piciorul amputat. Intre cei doi se naste o poveste de dragoste neobisnuita si vor invata sa faca fata greutatilor, cu rasete si lacrimi.

 

Romanul are milioane de fani, povestea fiind inspirata din evenimente reale. Cartea s-a lansat in 2012 si s-a vandut intr-un milion de exemplare deja.

 

Drama The Fault in Our Stars  ar trebui lansata in SUA pe 6 iunie 2014.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies