marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul cu Marilyn Monroe asteptat de milioane de barbati!

Un om de afaceri spaniol vrea sa vanda cu un milion de dolari un film pentru adulti facut de Marilyn Monroe pe vremea cand era tanara si necunoscuta.

Filmul cu Marilyn Monroe asteptat de milioane de barbati!

Un film porno in care protagonista este Marilyn Monroe va fi scos la licitatie in luna august in cadrul unei conventii a colectionarilor de filme, iar pretul de pornire a licitatiei va fi de 350.000 de euro.

Filmul alb-negru cu o durata de sase minute dateaza din1946 si o arata pe actrita americana, cunoscuta atunci ca Norma Jean Baker, in compania unui barbat necunoscut.

Mikel Barsa, promotorul evenimentului, a declarat ca licitatia va avea loc pe 7 august la Centrul Cultural Borges din Buenos Aires, Argentina.

Vezi aici imagini rare din viata lui Marilyn Monroe

"Stiind cat de multi fanatici are Marilyn Monroe, filmul s-ar putea vinde usor pentru un milion de dolari", a declarat Barsa.

Filmul s-a aflat in posesia unui colectionar spaniol, iar dupa moartea acestuia familia a decis sa il scoata la licitatie.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Marilyn Monroe


Scurt-metrajul a fost facut public pentru prima data in 1997, provocand o dezbatere despre identitatea protagonistei. Institutul American de Film a concluzionat ca femeia din film nu era Marylin Monroe, ci "sora ei geamana".


Un alt film cu o durata de 15 minute, alb-negru, insa fara sunet, o arata pe Marilyn Monroe facandu-i sex oral unui barbat neidentificat. Acesta a fost vandut unui colectionar privat in 2008 pentru 1,1 milioane de euro.

Imagini din controversatul film pot fi vazute aici

Sursa foto: Daily Mail


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies