marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul despre viata lui Steve Jobs va avea un format revolutionar: cariera fondatorului Apple spusa in doar 3 scene

Aaron Sorkin, scenaristul premiat cu Oscar pentru The Social Network (2010) pregateste inca de anul trecut scenariul pentru un film depsre viata fondatorului Apple - Steve Jobs. Sorkin a dezvaluit recent ca pelicula va avea o structura inedita.

Filmul despre viata lui Steve Jobs va avea un format revolutionar: cariera fondatorului Apple spusa in doar 3 scene

"Filmul va contine 3 scene si toate se petrec in timp real" a dezvaluit acesta spre entuziasmul cinefililor.  "Nu vor exista taieturi si fiecare scena va avea loc inaintea lansarii unui produs. Prima va avea loc inainte de a fi lansat MAC, a doua inainte de lansarea  NeXT dupa ce a parasit Apple iar a treia va fi  inainte de iPod" a povestit Sorkin.

Acesta este una din cele doua filme despre Steve Jobs care se afla in productie la Hollywood, celalalt fiind Jobs: Get Inspired, cu Ashton Kutcher, regizata de Joshua Michael Stern si care se va lansa in 2013.

 

Filmul scris de Aaron Sorkin va fi produs de Sony si bazat pe celebra biografie realizata de Walter Isaacson despre viata lui Steve Jobs. Pentru moment nu se stie nimic despre distributia filmului. Aaron Sorkin a dezvaluit ca unele detalii se vor modifica insa ca are deja in cap ideea de final a peliculei.
 


"Nu stiu daca va mai aduceti aminte, Jobs a facut o reclama  <<Here's to the crazy ones>> pentru campania <<Think Different>>. Asa a inceput. Daca pot sa sa termin cu aceasta scena, cu acest text si vocea lui pe fundal, inseamna ca am scris filmul asa cum imi doream" a mai declarat Sorkin, citat de digitalspy.co.uk.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies