marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul eveniment al anului. "Razboiul Stelelor: Trezirea fortei" poate deveni pelicula cu cele mai mari incasari din istorie

Sfarsitul acestui an aduce cel mai important eveniment cinematografic din epoca moderna. Lansarea "Star Wars: The Force Awakens" a creat isterie la nivel mondial, dar si in Romania.

Filmul eveniment al anului. Razboiul Stelelor: Trezirea fortei poate deveni pelicula cu cele mai mari incasari din istorie

Va fi echivalentul cinematografic al unui uragan care va dobori toate recordurile de box office. Previziunile vorbesc despre incasari de peste 250 de milioane de dolari numai in primul weekend de proiectii si asta doar in Statele Unite. In Romania, filmul apare pe 18 decembrie.

Expertii sunt aproape siguri ca noul lung metraj din seria Star Wars ar putea deveni pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

Harrison Ford il va intruchipa inca o data pe Han Solo, la 30 de ani de cand a jucat prima oara rolul.


Harrison Ford: Este cu siguranta cu 30 de ani mai in varsta. Povestea include cateva schimbari in modul cum percepe lumea.


Cele trei decenii nu i-au stirbit cu nimic entuziasmul si nici bucuria pe care i-o provoaca reactiile fanilor.

Harrison Ford, actor "Sunt bucuros, sper ca filmul sa fie un succes. Sunt pregatit pentru orice urmeaza."

Una dintre "fetele noi " din distributie este Lupita Nyong`o, castigatoare a unui premiu Oscar in 2013.
 
Lupita Nyong’o: "Cum este sa fac parte din echipa Star Wars? Este .... o calatorie intr-o galaxie indepartata. Imi amintesc ca eram pe platourile de filmare, ma uitam in jurul meu si chiar ma simteam pe o alta planeta. "

Filmul ruleaza in cinematografele din Romania din 18 decembrie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies