marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul fenomen al toamnei: Paranormal Activity 3, lansare record. Este cel mai bun horror din istorie ca incasari

Paranormal Activity 3 a speriat concurenta si zeci de mii de oameni in cinematografe in acest weekend. Filmul care a revolutionat genul horror in ultimii 4 ani a devenit cea mai buna lansare a unei pelicule de groaza si totodata lansarea record a toamnei.

Filmul fenomen al toamnei: Paranormal Activity 3, lansare record. Este cel mai bun horror din istorie ca incasari

Potrivit BoxOfficeMojo a treia parte a francizei - Paranormal Activity 3  a adunat  weekend-ul trecut 54 de milioane de dolari si a batut recordul pentru un film lansat toamna. Performanta este cu atat mai surprinzatoare cu cat in ultimele 4 luni in SUA  nu au mai fost inregistrate incasari de peste 50 de milioane de dolari pentru un film intr-un weekend. (ultimul a fost  Rise of the Planet of the Apes)

Filmul regizat de Henry Joost si Ariel Schulman a fost facut cu un buget de 5 milioane de dolari si a depasit ca incasari primele doua parti din serie. Cu niste actori necunoscuti si datorita eficientei cu care niste imagini filmate cu camera de mana  creeaza o atmosfera infricosatoare, seria si-a pus dur amprenta asupra genului horror din ultimii ani.  Paranormal Activity 3 este cel mai bun horror din istorie ca incasari la debutul in cinematografe, scrie Hollywood Reporter. Se spune despre Activitate paranormala ca este unul dintre cele mai infricosatoare filme ale tuturor timpurilor.  De data asta ne intoarcem in anii '80 pentru si mai multa groaza. Partea a treia are o actiune care se desfasoara cu 18 ani inainte de cea din primul film al seriei si aflam povestea originii blestemului demonic care o urmareste pe Katie si familia sa si cum a aparut creatura care o bantuie.


Peliculele din franciza sunt considerate unule dintre cele mai profitabile filme de groaza din istorie daca luam in considerare raportul dintre incasari si buget : Activitate Paranormala 1 - 2007  ( regizat de Oren Peli) a fost facut cu un buget de 15.000 de dolari si a strans 193 de milioane de dolari  iar  Activitate Paranormala 2 - 2010 ( regizat de Tod Williams) a avut incasari de 156 de milioane de dolari si un buget de doar 3 milioane de dolari.

Nu au fost surprize mari in restul clasamentului din box office. Povestea de box hi tech a lui Hugh Jackman, Real Steel  s-a plasat pe locul 2 in topul preferintelor americanilor cu incasari de 11.3 milioane de dolari. Pelicula este de 3  saptamani in cinematografe a ajuns la incasari globale de 153 de milioane de dolari.


 

Liderul de box office de saptamana trecuta Footloose s-a mentinut si el bine pe pozitii: a avut incasari de 10.9 milioane de dolari, in schimb povestea 3D a celor Trei Muschetari nu prea i-a cucerit pe americani, s-a clasat pe locul 4, cu doar 8,8 milioane de dolari stransi de la spectatorii nord americani. CLICK AICI PENTRU TOT CLASAMENTUL DE BOX OFFICE!



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies