marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul pe care fanii seriei Alien il asteapta de 32 de ani. Prometheus, proiectul misterios de 250 de milioane de $ al lui Ridley Scott

Prometheus. Ridley Scott, unul dintre cei mai apreciati regizori din lume, revine pe marile ecrane si se intoarce la stilul pe care l-a definit, horror-ul, cu un noul film care le-a starnit la maxim curiozitatea fanilor.

Filmul pe care fanii seriei Alien il asteapta de 32 de ani. Prometheus, proiectul misterios de 250 de milioane de $ al lui Ridley Scott

Dupa 32 de ani de la lansarea filmului Alien, care a scris istorie si a redefinit genul filmelor horror, Scott vrea sa dea din nou lovitura cu un nou film care are la baza celebra serie
 

Prometheus, inspirat de seria horror Alien, urmeaza sa fie lansat in vara lui 2012, insa atat regizorul cat si producatorii sunt foarte misteriosi in privinta acestui film. Cu un buget de 250 de milioane de dolari, Prometheus este unul din cele mai ambitiose filme ale anului 2012, si va fi lansat in format 3D, spre deliciul amatorilor de efecte speciale.


Desi mai sunt doar 6 luni pana cand filmul va intra in cinematografe, fanii sunt destul de intrigati si curiosi pentru ca nu se stiu prea multe despre film. In acest moment, nu exista poster, insa, in aceste zile, pe internet a aparut un trailer de slaba calitate, care ofera mai multe detalii despre cum va arata Prometheus.


Unul din membrii comunitatii online AVP Galaxy, site dedicat stirilor despre seriile Alien si Predator, a postat zilele trecute un video de calitate slaba, care pare sa fie o copie draft a primului trailer pentru Prometheus.
 


Scott si-a descris filmul ca fiind un prequel al seriei originale Alien, insa in acelasi timp, este un film de sine statator, care doar face referire la anumite momente din cel mai celebru film horror din istorie si care va explora o mitologie de sine statatoare fata de cea din franciza Alien. Prometheus va elucida o parte din misterele care au invaluit toate cele 4 filme din serie: de unde provin creaturile care vor sa puna capat omenirii.
 

O parte din fani au avut ocazia sa vada trailerul la editia din 2011 a Comic-Con, unde a fost proiectat pentru prima data in fata publicului si au fost entuziasmati de atmosfera care aduce aminte de Alien.

Desi imaginile sunt destul de proaste calitativ, fanii isi pot face o idee despre cum va arata Prometheus. In primele secunde, se aude vocea actritei Naomi Rapace, care rosteste speriata ca ii pare rau si ca s-a inselat.  Apoi, intre imagini apare scris  "They went looking ... for Earth’s beginning ... What they found ... could be its  end". Asa ca fanii au de ce sa fie nerabdatori la un astfel de plot.



 

Pentru moment, nu exista decat cateva imagini  aparute saptamana trecuta, in care apar Michael Fassbedender si Naomi Rapace.

Actiunea din Prometheus se concentreaza in jurul unei echipe de exploratori care descopera un indiciu despre originea speciei umane pe Pamant si care ii conduce intr-o calatorie in cele mai intunecate colturi de pe Pamant.

Acolo au de dus o lupta terifianta pentru a salva rasa umana. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy.

 
Daca nu mai aveti rabdare pana la trailerul oficial oferit intr-o calitate superioara, mai jos puteti sa aruncati un ochi pe versiunea ajunsa pe net a trailerului, insa va avertizam ca e de slaba calitate.

 

 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies