marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man: cum va arata personajul negativ din primul film realizat cu o tehnologie revolutionara: camere RED Epic

La aproape 10 ani dupa ce a fost lansat primul film din seria Spider-Man, noul film ce completeaza seria, The Amazing Spider-Man promite sa fie cel mai indraznet si mult mai interesant decat precedentele.

The Amazing Spider-Man: cum va arata personajul negativ din primul film realizat cu o tehnologie revolutionara: camere RED Epic

The Amazing Spider-Man va revitaliza complet franciza care se lauda cu incasari de 2.4 miliarde de dolari la nivel mondial. Andrew Garfield este actorul care preia costumul super eroului de la colegul sau Tobey Maguire, iar vedeta feminina este de aceasta data Emma Stone si nu Kirsten Dunst.  De cateva zile circula pe internet si prima imagine cu personajul negativ - Soparla, sau mai exact modelul dupa care va fi creat personajul.

Fanii sunt nerabdatori sa vada cum va arata personajul negativ interpretat de Rhys Ifans mai ales ca filmul promite sa fie unul revolutionar din punct de vedere cinematografic. Filmarile s-au incheiat iar pelicula sa afla  in faza de post productie.

In al patrulea film actiunea este plasata in perioada adolescentei lui Peter Parker (Andrew Garfield). Tanarul va incearca sa isi controleze puterile, insa va avea de infruntat un inamic periculos, Soparla (Rhys Ifans). Dupa ce dr. Connors testeaza pe el un ser ce contine substante extrase din soparle, ajunge sa se transforme in The Lizard Man.  Intr-un interviu recent, Rhys Ifans a povestit cum a lucrat la acest film.


"In marea partea a filmului, personajul meu apare sub forma umana. Pentru partea in care personajul se transforma intr-un monstru reptila, am folosit un costum CGI.  Am fost imbracat intr-un costum verde, am folosit o macheta de carton pentru cap si am avut gheare. Dar prin tehologia CGI, atunci cand vedeti ca ochii reptilei se misca, de fapt sunt ochii mei care se misca. E incredibil ce a reusit aceasta tehnologie sa faca si cum a avansat industria cinematografica" a spus Rhys Ifans despre personajul sau.
 

The Amazing Spider-Man este primul film cu buget mare ( in jur de 200 de milioane de dolari)  de la Hollywood filmat cu camere RED Epic care inregistreaza cu 225 MB/s (va fi 3D) si va ajunge in cinematografe in SUA pe 3 iulie 2012. Urmatoarele sunt Prometheus si The Hobbit: An Unexpected Journey. Toate 3 se lanseaza in 2012.


Produse de compania RED DIGITAL CINEMA, camerele Epic sunt deosebit de performante, asamblate manual si care ofera rezolutii de filmare ce depasesc cu mult sfera High Definition. Camerele evaluate la 58.000 de dolari ( unii producatori le considera prea scumpe) vor putea filma direct pe suport digital la o rezolutie de 5,120 × 2,700 pixeli si 120 de cadre pe secunda, pentru fiecare scena fiind folosite doua camere, a caror imagine combinata va permite vizualizarea filmului in 3D.


The Amazing Spider-Man are imagini incredibile si scene uluitoare gratie acestor tip de camere  - a explicat directorul de imagine Jon Schwartzman.Filmul este regizat de Marc Webb, este produs de Columbia Pictures si urmeaza sa fie lansat  in Romania pe 6 iulie 2012.

Initial, pentru rolul doctorului Connors a fost abordat Michael Fassbender, insa acesta a optat pentru rolul lui Magneto din X-men: First Class. Rolul a fost adjudecat de Rhys Ifans.Inainte ca Andrew Garfield sa fie anuntat ca a obtinut rolul principal, Taylor Lautner, Joseph Gordon-Levitt, Robert Pattinson, Jamie Bell, Daniel Radcliffe, Zac Efron, Jim Sturgess si Anton Yelchin au fost optiunile producatorilor pentru rolul lui Spider-Man.

Regizorul Marc Webb l-a descris pe Andrew Garfield ca fiind "unul din putinii actori din generatia tanara care combina perfect inteligenta cu bunatatea si indrazneala" si este convins ca fanii il vor indragi in rolul lui Peter Parker/Spider-Man. Pentrul personajul Gwen Stacy, rol obtinut de Emma Stone, au mai fost luate in considerare actrite ca Mia Wasikowska, Ashley Greene, Brooklyn Decker, Imogen Poots, Anna Kendrick, Emma Roberts, Dianna Agron, Lily Collins.


Seria Spider-Man este a 8-a cea mai profitabila franciza din istoria filmului. In 2014 va fi lansat un sequel de la The Amazing Spider-Man, acesta va fi al cincilea film din serie.

1. Spider-Man/Omul paianjen  (2002)

Regizor:  Sam Raimi
Actori:
Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe, James Franco, Joe Manganiello
Buget
:
139 de milioane de $
Incasari
:
821 de milioane de $

 

 

2. Spider-Man 2/Omul Painajen 2 (2004)

Regizor: Sam Raimi
Actori
:
Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina
Buget
:
200 de milioane de $
Incasari
:
783 de milioane de $

 

 

 

3. Spider-Man 3/ Omul Paianjen 3 (2007)

Regizor: Sam Raimi
Actori
: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Topher Grace
Buget
:  258 de milioane de $
Incasari
: 890 de milioane de $

 


4. The Amazing Spider-Man  (2012)

Regizor: Marc Webb
Actori
: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Denis Leary
Buget: 200 de milioane de $

 


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies