marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul pe care Sylvester Stallone il numeste un miracol. Cel mai greu lucru pe care l-a avut de facut actorul de 66 de ani pentru Expendables 2

Lovit recent crunt de moartea filului sau, Sylvester Stallone vorbeste cu mandrie despre urmatorul sau film,  The Expendables 2 pe care il numeste un mic miracol intr-un interviu "behind-the-scenes".

Filmul pe care Sylvester Stallone il numeste un miracol. Cel mai greu lucru pe care l-a avut de facut actorul de 66 de ani pentru Expendables 2

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI STALLONE!



Uitati de explozii, cascadorii, arme si secvente complicate de actiune. Cel mai greu lucru pe care l-a avut de facut Sylvester Stallone pentru The Expendables 2 a fost sa adune o echipa si mai mare de actori emblema ai filmelor de actiune.


"Fiecare actor din acest film a avut o cariera stralucitoare. Sa-i aduc pe toti la gramada a fost o mica minune" a spus actorul despre filmul pe care il numeste un eveniment unic. "Nu poti face asta de multe ori in cariera" - a povestit Stallone.


Pelicula care ii reuneste pe monstrii sacri ai celor mai cunoscute filme de actiune existente vreodata ajunge in Romania pe 31 august. Stallone revine la 66 de ani ca actor si scenarist al filmului alaturi de o distributie impresionanta: Jean-Claude Van Damme, Jason Statham, Yu Nan, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger.


Regia filmului este semnata de Simon West, iar Stallone ii asigura pe fani ca vor vedea un film old school. "Filmele de actiune de astazi se bazeaza foarte mult pe tehnologie, noi o sa aducem distractie ca-n zilele bune" a marturisit actorul. Filmul pare sa combine secvente de actiune pura, fara efecte CGI, cu umor, iar relatia dintre personajele lui Stallone si Statham este una speciala.

Eroi primului film The Expendables, se reunesc atunci cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa de Eroi pentru o misiune aparent usoara. Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney si gruparea sa de mercenari de clasa veche. Dar cand lucrurile merg prost si unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii De Sacrificiu sunt indatorati sa isi faca dreptate pe teritorii ostile, unde sansele nu sunt de partea lor. Pusi pe razbunare, membrii echipei se inversuneaza sa lupte cu toti inamicii intalniti.




Modifică setările cookies