Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Cel ales” intra in competitie la Hollywood:   filmul romanesc regizat de Cristian Comeaga, cu Olimpia Melinte si Laura Cosoi, prezent la Festivalului International North Hollywood Cinefest 2015

Filmul “CEL ALES”, produs si regizat de Cristian Comeaga a fost inclus in selectia oficiala a Festivalului International North Hollywood Cinefest 2015, care se va desfasura la Carl Laemmle Theater din cetatea filmului, intre 10 si 16 aprilie.

Cel ales intra in competitie la Hollywood: filmul romanesc regizat de Cristian Comeaga, cu Olimpia Melinte si Laura Cosoi, prezent la Festivalului International North Hollywood Cinefest 2015

“Cel Ales” este inclus in competitia de lungmetraj fictiune si va fi proiectat pe 15 aprilie. Regizat de Cristian Comeaga si avandu-i in rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu si Olimpia Melinte, “CEL ALES” urmeaza a fi lansat in cinematografele din Romania pe 24 aprilie.

 

Regizorul, scenaristul si producatorul Cristian Comeaga isi descrie filmul ca fiind “o istorisire marturisita, un discurs subiectiv. Nicio intamplare, loc sau personaj nu spune despre mine, dar toate la un loc ma povestesc pe de-a-ntregul. De aceea, de data asta, mi-e si usor si greu sa pledez”.

         

 

 

 Pe la inceputul anilor ’80, pe cand era inca elev, domnul X a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau pusi sa-l tina in ea cu orice pret. Ani mai tarziu, i-au cerut si ei un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut.

          

 

“Asta nu se va intampla”, isi spune acum domnul X, in timp ce conduce masina printr-o tara care nu mai e a lui, in cautarea iesirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

 

 

 

Produs de Domino Film, companie “raspunzatoare” pentru trei din filmele lui Nae Caranfil: “Asfalt tango”, “Filantropica” si “Restul e tacere”, dar si pentru comediile “Tache” si “La bani, la cap, la oase” si distribuit de InterComFilm Distribution, “Cel ales” va fi lansat in Romania pe 24 aprilie, pe 50 de ecrane din intreaga tara.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies