marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul ”Suicide Squad” a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari record pentru luna august

”Brigada sinucigasilor/ Suicide Squad”, cel mai recent film produs de Warner Bros, inspirat din universul benzilor desenate DC Comics, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, doborand recordul de incasari pentru un lungmetraj lansat in luna august, informeaza Le Nouvel Observateur.

Filmul Suicide Squad a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari record pentru luna august

Potrivit cifrelor anuntate duminica de compania Exhibitor Relations, acest film, regizat de David Ayer si produs cu un buget de 175 de milioane de dolari, a obtinut in weekendul de debut incasari de 135, 1 milioane de dolari. Performanta este remarcabila, intrucat acest film a avut parte de unele dintre cele mai dure recenzii si cronici de film din intregul an, conform news.ro


Precedentul record de incasari pentru un film lansat in luna august apartinea peliculei ”Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy”, care a obtinut in weekendul sau de debut, in 2014, incasari de 94,3 milioane de dolari.

”Suicide Squad” a fost cel mai asteptat blockbuster al acestei veri, insa pelicula a avut parte de recenzii negative si extrem de dure. Joe Morgenstern de la The Wall Street Journal a spus ca filmul este ”un atac direct fata de tot ceea ce reprezinta divertismentul”, David Edelstein de la The New York Times a spus ca este ”cel mai prost dintre cele mai proaste filme facute vreodata”, iar Amy Nicholson de la MTV a afirmat ca pelicula reprezinta ”doua ore de umplutura lipsita de sens”.

Filmul ”Brigada sinucigasilor/ Suicide Squad”, regizat de David Ayer, ii are in rolurile principale pe actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck si Scott Eastwood. Pelicula a avut premiera in Statele Unite pe 5 august, in aceeasi zi avand loc si premiera pe marile ecrane din Romania.

 

Filmul ”Jason Bourne”, cel mai recent lungmetraj din franciza omonima, a pierdut pozitia de lider pe care a ocupat-o saptamana trecuta si a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 22,7 de milioane de dolari. Filmul ”Jason Bourne”, regizat de Paul Greengrass, este cel de-al patrulea opus din franciza omonima, o serie ce prezinta aventurile unui spion de elita din CIA, care sufera de amnezie si este dat in urmarire de agentia americana. De aceasta data, protagonistul, interpretat de actorul Matt Damon, este acuzat de directorul CIA, interpretat de Tommy Lee Jones, ca vrea sa dezvaluie informatii ultrasensibile, facand publice o serie de date secrete.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies