marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele recenzii pentru Suicide Squad nu sunt deloc favorabile. Fanii au cerut inchiderea site-ului Rotten Tomatoes

Mii de fani furiosi ai superproductiei "Suicide Squad" au lansat o petitie in care au cerut inchiderea site-ului Rotten Tomatoes, care a publicat recenzii extrem de nefavorabile peliculei, relateaza AFP.

Primele recenzii pentru Suicide Squad nu sunt deloc favorabile. Fanii au cerut inchiderea site-ului Rotten Tomatoes

Petitia de pe site-ul change.org stransese peste 12.000 de semnaturi in dimineata zilei de miercuri, conform Agerpres.

"Acest site ar trebui sa fie inchis, deoarece criticii fac intotdeauna cronici proaste si nedrepte despre filmele DC Universe Extended", cum ar fi "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016) sau "Suicide Squad", se indica in petitia mentionata.

"Acest lucru are un impact asupra oamenilor chiar si atunci cand este vorba de filme cu adevarat formidabile",
se adauga in petitia initiata de un anumit Abdullah Coldwater, din Alexandria (Egipt)

Rotten Tomatoes prezinta cronici realizate de profesionisti si de spectatori si ofera un procentaj mediu de satisfactie. Dupa prima zi de la apairtia recenziilor, filmul Suicide Squad a inregistrat un scor de 30%.

Blockbuster-ul de 175 milioane de dolari, in distributia caruia ii regasim pe Will Smith, Jared Leto si Margot Robbie, a obtinut un modest scor de 32% din 87 comentarii. Prin contrast, "Captain America: Civil War", al studiourilor concurente, Marvel, a obtinut un procentaj de 90%, la incasari de 1,15 miliarde de dolari in intreaga lume.

Criticile pot avea insa doar un impact limitat asupra comportamentului la box office-ul filmului regizat de David Ayer, daca ar fi sa ne luam dupa faptul ca superproductia "Batman v Superman", care a obtinut pe Rotten Tomatoes un procentaj de 27%, a avut incasari 900 milioane de dolari in cinematografele din intreaga lume.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies