marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul transformarilor interzise: dupa McConaughey, Jared Leto surprins in ipostaze uimitoare in The Dallas Buyer’s Club

Filmul pentru care Matthew McConaughey a slabit 15 kilograme, dovedind ca este unul dintre cei mai extremi actori de la Hollywood, mai aduce o transformare surprinzatoare pentru public.

Filmul transformarilor interzise: dupa McConaughey, Jared Leto surprins in ipostaze uimitoare in The Dallas Buyer rsquo;s Club

Alaturi de McConaughey in drama The Dallas Buyer’s Club va juca si Jared Leto care a uimit dupa ce a aparut pe platourile de filmare in rolul unui travestit flamboaiant.


Dupa o pauza de trei ani, cantaretul si actorul american a decis sa revina in lumea filmelor. Actorul in varsta de 40 de ani a inceput filmarile alaturi de Matthew McConaughey si Jennifer Garner in drama despre SIDA. Pentru rolul din The Dallas Buyer’s Club Jared Leto a trecut pe la cosmetica. Actorul, care va interpreta un travestit bolnav, a fost nevoit sa renunte la tot parul de pe corp, chiar si la sprancene.


Inspirat de fapte reale, filmul va prezenta povestea lui Ron Woodroof (Matthew  McConaughey), un electrician din Texas diagnosticat cu SIDA, caruia medicii i-au mai dat doar sase luni de trait, dar care incepe sa faca trafic cu medicamente alternative, pe care le aduce fraudulos in Statele Unite pentru a se ajuta pe sine, dar si pe alti pacienti bolnavi de SIDA. Ron Woodroof a reusit sa traiasca ani suplimentari, insa a intrat in "coliziune" cu politica dusa de U.S. Food and Drug Administration, care nu dorea sa aduca in tara acele medicamente.


Jared Leto va juca rolul unui travestit flamboaiant, infectat cu HIV, care il ajuta pe Woodroof. La un moment dat, numele actorului Gael Garcia Bernal era vehiculat pentru acest rol. Craig Borten si Melisa Wallack au adaptat povestea lui Woodroof intr-un scenariu de film ce va fi regizat de Jean-Marc Vallée.


Jared Leto si-a inceput cariera in showbiz lucrand ca actor si a colaborat cu cativa regizori de exceptie. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club" si "Panic Room", insa a devenit cu adevarat celebru dupa ce a lucrat cu Darren Aronofsky la impresionantul "Requiem for a Dream".  Numit de revista People unul dintre cei mai sexy barbati din lume in 1996 si 1997, Jared Leto a ajuns in scaunul cu rotile acum 5 ani din cauza filmului "Chapter 27" ( 2007) unde actorul a intruchipat personajul criminalului Mark Chapman.
 

Pentru a se asemana cat mai mult cu asasinul lui John Lennon, Jared s-a ingrasat atunci cu 28 kg si din cauza greutatii excesive nu a mai fost capabil sa mearga. Vedeta a crezut ca luarea in greutate a fost esentiala pentru rolul avut si a povestit cat de uimit a fost de reactiile celor din jur la aparitiile sale cat timp a fost obez.


"Corpul meu se afla in soc din cauza greutatii castigate. Nu stiu daca de vina a fost guta, dar am avut o problema foarte mare cu picioarele. Nu puteam sa merg pe distante lungi si datorita durerii utilizam un scaun cu rotile. Dar era important sa fac aceasta transformare. A schimbat tot ceea ce eram: felul in care mergeam, vorbeam, ce simteam despre mine si modul in care ceilalti ma tratau. A fost interesant sa aflu ce gandea lumea. Evident, unii au crezut ca nu voi reusi" a declarat  in urma cu cativa ani Jared.


Fanii actorului cred ca rolul lui Leto din The Dallas Buyer’s Club are un potential extraordinar.
 

Mai slab cu 15 kilograme, Matthew McConaughey asteapta cu nerabdare perioada in care va putea avea parte de o cina copioasa

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies