marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey a inceput filmarile la The Dallas Buyer's Club : actorul este scheletic si a ajuns la limita dupa ce a slabit 13 kilograme pentru rolul unui bolnav de SIDA

Nimic nu il poate opri pe Matthew McConaughey pentru a intra in rolul unui bolnav de SIDA. Actorul i-a speriat pe fani cu noua sa infatisare, devenind din ce in ce mai slab pentru noul sau film.

Matthew McConaughey a inceput filmarile la The Dallas Buyer s Club : actorul este scheletic si a ajuns la limita dupa ce a slabit 13 kilograme pentru rolul unui bolnav de SIDA

GALERIE FOTO 31 de transformari socante de la Hollywood

 

Actorul de 43 de ani incepe in acest weekend  filmarile la drama The Dallas Buyer's Club, in Los Angeles. Acesta  a fost surprins de fotografi la aeroport, insa le-a fost greu sa il recunoasca: starul era scheletic, avea mustata si parea extrem de fragil.

 

In doar cateva luni, Matthew a reusit o transformare incredibila. Considerat unul dintre cei mai atragatori si bine facuti actori de la Hollywood, McConaughey este acum doar o umbra.

"Matthew incepe filmarile la The Dallas Buyer's Club in aceste weekend, asa ca a trebuit sa ajunga la limita cu slabitul. Dar nu va faceti griji, intr-o luna isi revine in forma" a spus o sursa pentru revista People.

 


In drama The Dallas Buyer's Club ce se va lansa in 2013, actorul il va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, caruia medicii i-au spus ca mai are sase luni de trait dupa ce a aflat ca are SIDA. Nemultumit de faptul ca nu are acces la medicamente optionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabanda medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit in 1992. Se pare ca McConaughey a castigat rolul in detrimentul unor staruri precum Brad Pitt sau Ryan Gosling. Alaturi de el va mai juca Gael García Bernal, pelicula fiind regizata de Jean-Marc Vallée.

 

Matthew McConaughey avea o forma fizica de invidiat in urma cu cateva luni, fanii putandu-l admira in cel mai recent film al sau - Magic Mike - in care joaca rolul unui striper. Unele voci din presa de entertainment americana il dau pe Matthew McConaughey favorit la o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Dallas, un patron de club de striptease in Magic Mike.
 

Matthew McConaughey in Magic Mike

Actorul american a inceput sa slabeasca la finalul acestei veri, schimbarile fiind observate la scurt timp de fanii sai si de familie, care s-a aratat ingrijorata de numarul mare de kilograme pierdute de Matthew McConaughey. Cazul sau a fost comparat cu cel al actorului britanic Christian Bale, cunoscut pentru metodele sale extreme de a intra in pielea personajelor. In 2009, americanii erau atat de impresionati de cat de mult a slabit din nou pentru filmul Luptatorul incat cei de la revista Entertainement Weekly au scris un articol cu titlul: "Memoriu catre Academia Americana de Film: dati-i lui Christian Bale un Oscar pana nu dispare de pe fata Pamantului".  Bale a fost premiat in 2010 cu mult ravnita statueta pentru rol secundar.


 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies