marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Final surprinzator pentru franciza Twilight: dezvaluirile inedite facute de Robert Pattinson si regizorul Bill Condon care i-au uimit pe fani  

Cu trei luni inainte de lansarea celei de-a doua parti a productiei The Twilight Saga: Breaking Dawn, Robert Pattinson si Bill Condon au facut declaratii suprinzatoare despre finalul filmului si unul dintre personajele care a atras atentie cel mai mult, Renesmee, copilul lui Bella si Edward, interpretata de Mackenzie Foy.

Final surprinzator pentru franciza Twilight: dezvaluirile inedite facute de Robert Pattinson si regizorul Bill Condon care i-au uimit pe fani

 

GALERIE FOTO Cele 23 de personaje din ultimul Twilight

 

 

Al cincilea film, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II o va aduce in prim plan pe Bella (Kristen Stewart) in postura de vampir, iar povestea se va centra  in jurul copilului cuplului, Renesmee (Mackenzie Foy), care este jumatate om-jumatate vampir.

 

Regizorul Bill Condon a povestit intr-un interviu acordat publicatiei Entertainment Weekly mai multe despre Renesmee si a facut dezvaluiri despre cum a ajuns sa stearga din varianta finala a filmului o scena groteasca.

 

"Renesmee nu este un copil obisnuit, este jumatate-om, jumatate-vampir, asa ca a trebuit sa abordez altfel cresterea ei in film. Initial, am apelat la o papusa mecanica foarte inalta, dar am abandonat ideea. O poreclisem Chucksmee. A fost unul dintre cele mai grotesti lucruri pe care l-am vazut in viata mea. Era un show horror. E o scena in care isi intoarce capul mecanic catre camera si se holba in ea, a fost tulburator si arata grotesc." a spus regizorul.

 

 

Pana la urma, acesta a decis sa foloseasca efecte speciale, dar a promis ca scena initiala va fi inclusa pe DVD, ca scena extra.

 

Fanii ar putea avea parte de o surpriza de proportii la final, dupa ce Robert Pattinson a dezvaluit ca finalul filmului e diferit de cel din cartile autoarei Stephenie Meyer.

 

Desi deznodamantul productiei nu a fost dezvaluit, acesta urmand sa iasa la iveala in momentul in care filmul va ajunge in cinematografe, mai multe persoane din echipa si-au exprimat entuziasmul cu privire la noul final al povestii, un final care se pare ca nu coincide cu cel din cartea dupa care a fost realizata pelicula.


Potrivit informatiilor aparute in presa americana, noua varianta a sfarsitului a fost realizata de autoarea romanului Stephenie Meyer si scenarista Melissa Rosenberg, cele doua ajungand la aceasta varianta in timpul unei cine, iar ulterior a fost aleasa pentru incheiere.


Robert Pattinson, unul dintre personajele principale ale filmului, a fost socat la aflarea vestii, marturisind: "Cand am citit scenariul, am ajuns la aceea parte si a fost ceva de genul: Ce? Si am fost nevoit sa dau o pagina inapoi".


De cealalta parte, Kristen Stewart s-a declarat incantata de noua varianta: "Cu siguranta a fost facuta de cineva caruia i-a pasat. De aceea regizorul Bill Condon este perfect. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta".


In urma acestor vestii, reactiile fanilor nu au incetat sa apara pe retele de socializare majoritatea acestor fiind negative.


"Ce?!? NU! NU! NU!", "Daca Stephenie ar fi vrut un alt final, trebuia sa-l scrie de la inceput", au fost doar cateva dintre putinele mesaje postate de fani.

 


 

Campania de publicitate pentru finalul francizei Twilight a fost umbrita de scandalul dintre Robert Pattinson si Kristen Stewart, scandal izbucnit in urma dezvaluirilor aparute cu privire la greseala pe care a facut-o Kristen. Aceasta a fost surprinsa de fotografi in ipostaze intime cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Huntsman, in care Stewart a fost eroina.


La cateva zile dupa izbucnirea conflictului, regizorul Condon a facut apel la fanii furiosi care au inceput o campanie de denigrare a lui Kristen, cerandu-le acestora sa-i respecte pe cei doi actori.


Cea de-a doua parte a filmului Saga Amurg: Zori de Zi va avea premiera pe 16 noiembrie 2012, bugetul acestuia fiind estimat la aproximativ 131 milioane de dolari. Prima parte a productiei a avut incasari record, de peste 700 milioane de dolari.

 

Sursa: ew.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies