marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O noua imagine din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II, ultimul film din seria Twilight: Bella apare alaturi de fiica ei, Renesmee

O noua imagine din Saga Amurg: Zori de zi- Partea II a aparut pe internet si le infatiseaza pe Bella si fiica sa Renesmee. Aceasta este prima poza in care apar doar ele doua.

O noua imagine din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II, ultimul film din seria Twilight: Bella apare alaturi de fiica ei, Renesmee

GALERIE FOTO 25 de imagini din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II

 

 

Cei de la Entertainment Weekly le-au oferit fanilor Twilight o noua imagine din ultimul film al seriei. Desi in aceste momente Kristen Stewart nu este deloc iubita in SUA dupa scandalul amoros dintre ea si regizorul Rupert Sanders, fanii inca asteapta cu sufletul la gura sa vada deznodamantul povestii lor preferate. Kristen Stewart si Robert Pattinson vor fi obligati de catre producatori sa defileze impreuna pe covorul rosu de la premiera filmului, conform contractului si clauzelor semnate.

 

Dupa 4 ani, fenomenul Twilight se apropie de final, cu cel de-al patrulea film, Saga Amurg: Zori de Zi- Partea II.  Fanii vor avea ocazia in aceasta parte sa o vada pe Bella (Kristen Stewart) in ipostaza de vampir, aparandu-si familia de clanul Volturi.

 

Evenimentele din ultimul film se vor concentra pe pericolele care o pandesc pe Renesmee, fetita Bellei si a lui Edward. Familia Cullen reuneste o armata de vampiri pentru a o proteja pe aceasta de clanul Volturi condus de Aro (Michael Sheen) si Jane (Dakota Fanning).

 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  si Robert Pattinson.

 

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II va ajunge in Romania pe 16 noiembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies