marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Finalul de la Rise of the Planet of the Apes a fost modificat cu cateva saptamani inainte de lansare. Cum arata cel original

SF-ul Rise of the Planet of the Apes a strans 409 milioane de dolari in aceasta vara iar recent producatorii au dezvaluit motivul pentru care au schimbat in ultimul moment  finalul filmului.

Finalul de la Rise of the Planet of the Apes a fost modificat cu cateva saptamani inainte de lansare. Cum arata cel original

Unul dintre oficialii de la 20th Century Fox's, Ted Gagliano a povestit acum cateva zile ca povestea lui Caesar (Andy Serkis) – cimpanzeul salvat de la eutanasiere si crescut ca un copil de doctorul Rodman jucat de James Franco trebuia sa aiba un alt final. Filmul spune povestea unui om de stiinta care testeaza pe maimute un nou medicament impotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapa de sub control si acesta este doar inceputul razboiului pentru suprematie dintre oameni si maimute.

Daca nu ati vazut inca filmul urmeaza spoilere!

In scenele modificate, fanii seriei au putut vedea cum personajul interpretat de James Franco ii cere iertare lui Caesar dupa invazia maimutelor si il roaga sa vina acasa, insa primeste replica "Caesar is home!". 

In varianta initiala omul de stiinta jucat de Franco trebuia sa moara insa producatorii s-au razgandit asupra acestui scenariu cu cateva saptamani inainte de lansare. Pe 4 iulie, James Franco si Andy Serkis au fost rechemati sa filmeze al doilea final.

Reprezentantii studiourilor de productie au declarat ca se asteptau ca filmul sa fie un succes si sa puna in carti un sequel pentru care ar fi avut nevoie de actorul de 33 de ani.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies