marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiul actorilor Sean Penn si Robin Wright a devenit model profesionist. Cum arata tanarul de 23 de ani. FOTO

Hopper Penn, fiul actorilor Sean Penn si Robin Wright, a devenit model profesionist, dupa ce a semnat de curand un contract cu agentia de fotomodele Wilhelmina, informeaza 20minutes.fr.
Fiul actorilor Sean Penn si Robin Wright a devenit model profesionist. Cum arata tanarul de 23 de ani. FOTO

Dupa o prima reclama realizata alaturi de sora lui, Dylan Penn, pentru brandul italian Fay, Hopper Penn, in varsta de 23 de ani, a decis sa devina model profesionist.

Agentia Wilhelmina cu care a semnat contractul numara deja mai multe tinere vedete, precum cantaretul Nick Jonas si nepotul cantautorului Bob Dylan, Levi Dylan.

Hopper Penn nu va fi doar manechin profesionist, deoarece se va alatura Diviziei Celebritatilor (Celebrity Division) din cadrul agentiei Wilhelmina. Hopper Penn este inainte de toate actor.

Tanarul star american a incheiat de curand filmarile de la comedia ”War Machine”, produsa de Netflix, in care joaca alaturi de Tilda Swinton si Brad Pitt. Acest lungmetraj reprezinta o satira politica despre razboiul din Afganistan.

Hopper Penn a jucat si in lungmetrajul ”The Last Face”, regizat de tatal sau, Sean Penn.


 
Sursa: News.ro

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies