Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Focus: Primele imagini din filmul cu care Will Smith vrea sa revina in atentia celor de la Hollywood. Cum s-a transformat actorul pentru acest rol

Desi are 45 de ani, Will Smith demonstreaza ca se afla intr-o forma fizica foarte buna, imaginile surprinse pe platourile de filmare ale productiei Focus fiind dovada clara a acestui lucru.

Focus: Primele imagini din filmul cu care Will Smith vrea sa revina in atentia celor de la Hollywood. Cum s-a transformat actorul pentru acest rol

VEZI AICI FOTOGRAFIILE!

Dupa esecul cu After Earth, Will Smith pregateste un alt proiect impreuna cu cei de la Warner Bros. Aflat la New Orleans, actorul si-a etalat fizicul impresionant, aparand la bustul gol si imbracat doar cu o pereche de pantaloni scurti albastri.

 

 

In filmul al carui scenariu a fost scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.

 

 

In afara de filmarile pentru Focus, Will Smith mai este implicat in cateva proiecte. Actorul a confirmat ca va aparea in Hancock 2, I, Robot 2 si Bad Boys 3, acesta fiind dornic sa dea uitarii esecul de box-office pe care l-a inregistrat cu blockbusterul de 250 de milioane de dolari, After Earth ale carui incasari au fost dezamagitoare.


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies