marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformari spectaculoase! De la copii, la superstaruri internationale! GALERIE FOTO!

Unii actori s-au nascut pe platoruile de filmare, au crescut in lumea captivanta a filmelor si au devenit printre cei mai cunoscuti din domeniu.

Transformari spectaculoase! De la copii, la superstaruri internationale! GALERIE FOTO!

Pe cand alti copii se distrau cu jucariile, ei invatau scenarii intregi si mergeau la un job in buna regula. Iata 12 copii deveniti adulti pe care-i admirati acum pe marile ecrane!

Natalie Portman
A jucat rolul de fetita sexy si destul de precoce la numai 12 ani in filmul “Leon”. 

Mathilda voia sa devina si ea la randul sau asasina. Debutul sau nu a fost unul usor deoarece rolul a fost destul de dificil de interpretat, insa nu degeaba a primit si un Oscar aproape 20 de ani mai tarziu.

Mila Kunis
A lasat criticii cu gura cascata cand a aparut la 27 de ani in filmul “Black Swan”. Vocea lui Meg din “Family Guy” lucreaza de la varsta de 13 ani in seriale precum “Baywatch” , “Walker Politist Texan” si a devenit cunoscuta datorita “That '70s Show”, serial ce a inceput in 1998.



Lindsay Lohan

Nu mai trebuie prezentata, nu exista om care sa nu fi auzit de ea. Poate nu de filmele sale, dar de ea ca celebritate dependenta de alcool si droguri, clar a auzit. La 12 ani juca rolul intr-o productie Disney “The Parent Trap” si era un chip dragut si fresh care incanta si inmuia inimile tuturor. Asta pana a crescut si a devenit femeie sexy si a decis sa bea in loc sa joace.



Ben Affleck

Nu se bucura numai de celebritatea castigata datorita rolurilor sale, dar acum este cunoscut si ca regizor in urma unor filme precum “The Town” sau “Go Baby Go”. A inceput sa apara la tv inca de la varsta de 9 ani in emisiuni speciale de dupa scoala si a avut o aparitie in “Buffy The Vampire Slayer” la 10 ani.

Hayden Panettiere
Majoreta din serialul “Heroes” si protagonista din “I Love you, Beth Cooper” are numai 21 de ani, dar a inceput munca la o varsta destul de frageda ea aparand in reclame inca de la varsta de 11 luni. E clar ca destinul ei a fost pecetluit de mama sa cand a decis s-o care in carut pe la castinguri, ea aparand intr-o multime de show-uri tv inainte de absolvire.

Taylor Lautner
Veti spune ca eroul la bustul gol din “Twilight” este inca un copil, mai ales ca inca n-a implinit 20 de ani. Dar el are o istorie in spate! A fost muschetar si a dansat intr-o emisiune a Jessicai Simpson inainte sa fie scos din anonimat de Robert Rodriguez cu filmul “The Adventures Of Sharkboy And Lavagirl” la varsta de 13 ani.



Matt Damon

Nu-i asa ca Matt pare ca e mereu tanar, chiar daca acum a ajuns la 40 de ani? Se zvoneste ca el si prietenul sau Ben Affleck au aparut in “Field of Dreams” in rolul de fani, dar primul rol notat la catastif este din filmul “Mystic Pizza” cu Julia Roberts.



Mischa Barton

Cariera actritei n-a mers tocmai bine in ultima vreme si cu siguranta nu se compara cu rolurile pe care le avea cand era copil. Inainte sa ajunga in serialul “The O.C.” a jucat in filme precum “Lawn Dogs”. A mai aparut in “Nothing Hill” si “The Sixth Sense” cand a vomitat pe podeaua lui Haley Joel Osment. Inceput promitator.



Jessica Biel

Acum o actrita categoria intai, noua Jessica sexy si adulta a inceput cariera la 14 ani in celebrul serial “7th Heaven”. A parasit serialul sapte ani mai tarziu si a jucat in remake-ul “The Texas Chainsaw Massacre”. S-a reintors in serialul care a facut-o celebra, ca oaspete, in 2006.

Paul Walker
Inainte sa fie rapid si furios actorul de 37 de ani a facut cariera in seriale de televiziune cum ar  fi “Tanar si Nelinistit”. Primul rol serios ca adult a fost in “Pleasantville”, dar de atunci cariera sa se invarte in jurul masinilor si a oamenilor furiosi.

Sarah Jessica Parker
Si Parker a fost copil si a aparut in multe seriale devenite clasice ale anilor ’80: “Firstborn”, “Footloose”, si “Flight Of The Navigator”. A trecut la film artistic odata cu “Honeymoon In Vegas” unde a jucat alaturi de Nicholas Cage. Apoi "Sex and the City" si restul povestii il stiti.



Winona Ryder

Cei care au vazut-o in “Black Swan” au fost socati sa afle ca actrita are 40 de ani. A batut drum lung de la rolul Lydiei in filmul “Beetlejuice” al lui Tim Burton. 


Sursa: virginmedia.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies