marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fox Animation pregateste cea de-a cincea parte a francizei Ice Age. Cand va fi lansat Ice Age 5

Filmul de animatie Ice Age 5, a cincea parte a francizei de succes, produs de Fox Animation Studios si Blue Sky Studios, va fi lansat pe marile ecrane pe 15 iulie 2016.

Fox Animation pregateste cea de-a cincea parte a francizei Ice Age. Cand va fi lansat Ice Age 5

Primele patru filme din franciza Ice Age au generat incasari de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial. Precedentul film, Ice Age: Continental Drift, lansat in 2012 , a obtinut incasari totale de 874,9 milioane de dolari, informează hollywoodreporter.com

 

Desi studiourile Fox nu au dezvaluit deocamdata prea multe detalii despre viitoarea productie, presa americana sustin ca cei mai multi dintre actorii care asigura vocile personajelor principale - in frunte cu Ray Romano (Manny) - vor reveni in noul film.

Luna iulie 2016 a fost rezervata initial pentru lansarea filmului Anubis, un alt proiect animat creat de Fox Animation in colaborare cu Blue Sky. Lansarea acestui film a fost amanata doi ani si va avea loc pe 23 martie 2018. Anubis va fi realizat pe baza romanului omonim scris de Bruce Zick, despre blestemul unei mumii, care are ca rezultat o calatorie neprevazuta in lumea mortilor din Egipt.

 

In vara anului 2016 va fi lansat un alt film de animaţie, produs de Pixar si Disney - Finding Dory, continuarea peliculei Finding Nemo. Acest film va fi lansat pe 17 iunie 2016, in aceeasi zi in care studiourile DreamWorks Animation vor prezenta How to Train Your Dragon 3.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies