marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fratii Wachowski, creatorii Matrix, au devenit surorile Wachowski. Cum arata Andy dupa ce a anuntat ca si el este transsexual

Regizorul de film si creator al trilogiei 'Matrix', Andy Wachowski, a anuntat ca este transsexual intr-un comunicat oficial.   

 

Fratii Wachowski, creatorii Matrix, au devenit surorile Wachowski. Cum arata Andy dupa ce a anuntat ca si el este transsexual

Anuntul a fost publicat prin intermediul Windy City Media, un mijloc de informare specializat in teme ale comunitatii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali) din Chicago, relateaza EFE, conform Agerpres.

"Prin urmare sunt transsexual", a explicat Lilly Wachowski, noul sau nume, intr-un extins si exhaustiv comunicat in care detaliaza motivele anuntului sau.


Lilly Wachoski, 48 de ani, ii urmeaza astfel pasii surorii si partenerei sale de creatie Lana, 50 de ani, care a dezvaluit in urma cu cativa ani ca este transsexual. Intr-un comunicat, Wachowski a subliniat ca a facut anuntul de teama ca presa sa nu-i dezvaluie povestea.

Ea a asigurat ca se simte fericita si ca are sprijinul familei si mijloacele pentru a-si permite medici si terapeuti. "Adevarul este ca ma aflu intr-o perioada de tranzitie si voi continua sa fiu intreaga mea viata", a spus Lilly Wachoski.


In filmografia surorilor Lilly si Lana Wachowski se afla populara trilogie de science-fiction "Matrix", 'Matrix Reloaded' si 'Matrix Revolutions', alaturi de filmele 'Speed Racer', 'Cloud Atlas' si de serialul 'Sense8'.

 

The Matrix and Sense8 filmmaker Lilly Wachowski (formerly Andy) has come out as a transgender woman.

Posted by Rolling Stone on Tuesday, March 8, 2016

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies