marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fanii au ales: fraza "I'll be back" rostita de Arnold Schwarzenegger in Terminator, desemnata cea mai buna replica dintr-un film

Fraza "I'll be back", rostita de Arnold Schwarzenegger, starul francizei "Terminator", a fost desemnata cea mai buna replica dintr-un film din toate timpurile, clasandu-se pe primul loc intr-un sondaj realizat de platforma online LOVEFILM.

Fanii au ales: fraza I ll be back rostita de Arnold Schwarzenegger in Terminator, desemnata cea mai buna replica dintr-un film

Un sfert (25%) dintre participantii la sondaj au declarat ca fraza "I'll be back" ("Ma voi intoarce") rostita de actorul de origine austriaca in primul film din seria "Terminator", lansat in 1984, este cea mai buna replica din cinematografie, din toate timpurile, informeazadailymail.co.uk.


Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, l-a invins in acest clasament pe James Bond, aflat pe locul al doilea, care a obtinut 14% din voturile totale exprimate de iubitorii de film, cu fraza de prezentare a agentului 007 - "Bond, James Bond".


Pe locul al treilea s-a clasat expresia - celebra si pentru faptul ca este dificil de pronuntat -"Supercalifragilisticexpialidocious" din musicalul "Mary Poppins", produs de studiourile Disney in 1964, cu 10% din voturi.

 

Watson" ("E elementar, dragul meu Watson") din filmul "Sherlock Holmes/ The Adventures of Sherlock Holmes" (1939), cu 8% din voturi.


Pe locurile urmatoare in Topul 10 al celor mai populare replici de film s-au clasat, in ordine, urmatoarele fraze: "Heeeere's Johnny!" ("Uite-l pe Johnny!) - "Stralucirea/ The Shining" (1980), 7% din voturi, "Run Forrest, Run!" ("Alearga Forrest, alearga!") - "Forrest Gump", (1994), 6% din voturi, "You talking to me?" ("Cu mine vorbesti?") - "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), 5% din voturi, "Goooood morning Vietnam" (Buna dimineata Vietnam) - "Buna dimineata, Vietnam/ Good Morning, Vietnam" (1988), 4% din voturi) si "I love the smell of napalm in the morning" ("Imi place mirosul de napalm dis de dimineata" - "Apocalipsul acum/ Apocalypse Now" (1979), 3% din voturi.


Alte replici de film au obtinut impreuna 8% din voturile exprimate. Sondajul a fost realizat de platforma online LOVEFILM pe un esantion de 1.806 persoane.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies