marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Frozen, cea mai de succes animatie Disney de la The Lion King incoace: ce incasari spectaculoase a facut

Frozen a revenit lider de box-office si a reusit in doua saptamani sa faca 600 de milioane de dolari la nivel mondial, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Frozen, cea mai de succes animatie Disney de la The Lion King incoace: ce incasari spectaculoase a facut

Filmul de animatie "Regatul de gheata/ Frozen", regizat de Chris Buck si Jennifer Lee, ocupa primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari in weekend de 20,7 milioane de dolari. Astfel, Frozen a debutat in 2014 de pe prima pozitie, inaintea lui Paranormal Activity: The Marked Ones.


Frozen a devenit cea mai profitabila animatie Disney de la The Lion King incoace si a reusit un precedent neimaintalnit: a revenit ca lider de box-office dupa cateva saptamani de la premiera oficiala din SUA.
 

 


Atunci cand o profetie malefica scufunda un intreg regat intr-o iarna vesnica, tanara Anna va trebui sa faca echipa cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni in cautarea Craiesei Zapezii, singura care ar putea pune capat blestemului. Calatoria le va scoate in cale troli, un amuzant om de zapada pe nume Olaf, fiinte magice, dar si o multime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul "Frozen/Regatul de gheata" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel si Josh Gad.


Filmul horror "Paranormal Activity: The Marked Ones", in regia lui Christopher Landon, intra in clasament direct pe locul al doilea, cu incasari de 18,2 milioane de dolari. In aceasta continuare a francizei "Paranormal Activity", personajul principal Jesse (Andrew Jacobs), care tocmai a absolvit liceul, este "insemnat" si incepe sa fie vizitat de forte intunecate, misterioase. Familia si prietenii lui Jesse vor incerca totul pentru a-l salva pe acesta.

La categoria filme de Oscar, The Wolf of Wall Street, care a primit doua nominalizari la Globurile de Aur, a invins American Hustle in box-office. Filmul cu DiCaprio si regizat de Martin Scorsese, a suferit un val de atacuri saptamana trecuta, dupa ce cativa cinefilii au declarat ca Scorsese glorifica decadenta si incurajeaza un comportament nesanatos. Filmul bazat pe viata brokerului Jordan Belfort, care in anii '90, a zgduit Wall Street-ul cu afacerile sale ilegale, a castigat 13.4 milioane de dolari weeekndul trecut. Pana acum in SUA, The Wolf of Wall Street a strans 63. 2 milioane de $.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies