marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gafa incredibila facuta de un reporter american: jurnalistul l-a confundat pe Samuel L. Jackson cu Laurence Fishburne. Cum a reactionat actorul

Un jurnalist american de la postul KTLA a reusit sa faca o gafa imensa, dupa ce l-a confundat pe Samuel L. Jackson cu Laurence Fishburner. Actorul din RoboCop nu l-a iertat si l-a pus la punct imediat, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Gafa incredibila facuta de un reporter american: jurnalistul l-a confundat pe Samuel L. Jackson cu Laurence Fishburne. Cum a reactionat actorul


"Nu sunt Laurence Fishburne. Nu aratam chiar toti la fel" a fost raspunsul actorului dupa ce jurnalistul a incurcat numele. Vizibil jenat, acesta si-a cerut scuze, insa actorul n-a fost deloc incantat de confuzie.

 



Samuel L. Jackson
intra in legatura directa cu jurnalistul, intr-o emisiune matinala, pentru a-si promvoa noul film, RoboCop. Discutia includea si promovarea de la Super Bowl. Insa, Jackson nu a aparut in nici o reclama la Super Bowl, ci Laurence Fishburne, intr-un spot pentru marca de automobile KIA. Iar de aici s-a produs si confuzia jurnalistului.


"Suntem negri si faimosi, dar nu aratam toti chiar la fel.. Eu sunt celelalt. Sunt mai multi negri in reclame, nu doar unul. Eu apar in reclamele la Capital One. Morgan Freeman isi foloseste si el vocea pentru alt brand, dar el nu apare, deci nu cred ca il vei confunda cu Laurence Fishburne. " a mai spus actorul, vizibil deranjat de situatia in care a fost pus.

Sam Rubin, jurnalistul care a produs gafa, si-a cerut scuze in mod public fata de Samuel L.Jackson si toti cei implicati in momentul penibil.

 

 

"In primul rand imi cer scuze fata de Samuel L. Jackson. Normal ca stiu cine este. A fost o greseala de amator ce am facut si imi cer scuze fata de toti. De obicei stiu despre ce vorbesc, dar acum jumatate de ora nu am stiut si sunt foarte jenat de ce s-a intamplat. Imi cer scuze inca o data daca am jignit pe cineva. NU asta a fost intentia." a spus jurnalistul.

In 1997, revista Empire l-a inclus in topul celor mai mari 100 staruri de film din toate timpurile, iar el s-a clasat pe locul 44. A fost dependent de droguri, insa in urma tratamentului urmat intr-o clinica de dezintoxicare, a reusit sa isi invinga dependenta, chiar cu doua saptamani inainte de a juca rolul unui drogat in Jungle Forever (1991).

Interpretarea lui a personajului Jules Winnfield  din Pulp Fiction a fost inclusa pe lista celor mai bune 100 de interpretari din istorie, Samuel L. Jackson clasandu-se pe locul 44 in topul alcatuit de revista Premiere.

Samuel L. Jackson ramane singurul actor care a primit premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar la Festivalul de la Cannes. Aceasta categorie nu exista in cadrul festivalului, dar in 1991, membrii juriului au fost atat de impresionati de prestatia sa in "Jungle Fever", incat au decisa sa ii ofere acest premiu. Pana in acest an, 2011, nici un alt actor nu a mai primit acest premiu in cadrul Fesitivalului de Film de la Cannes.

 

Samuel L. Jackson poate fi urmarit in cinematografele din Romania, in super productia RoboCop, alaturi de Gary Oldman si Joel Kinnaman.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies