marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gala Globurilor de Aur, urmarita de 19,3 milioane de telespectatori, in scadere cu 8% fata de 2014

Cea de-a 72-a editie a galei Globurilor de Aur, difuzata duminica seara de postul NBC, a fost urmarita in direct de 19,3 milioane de telespectatori, o audienta cu 8% mai mica decat cea inregistrata in 2014, potrivit unui anunt al televiziunii americane, citat de Reuters.

Gala Globurilor de Aur, urmarita de 19,3 milioane de telespectatori, in scadere cu 8% fata de 2014


Show-ul televizat - care a durat trei ore si a fost prezentat pentru a treia si ultima oara de Tina Fey si Amy Poehler, actrite de comedie care au ajutat, anul trecut, la atingerea unei audiente record in ultimul deceniu pentru gala Globurile de Aur - a pierdut, duminica, aproximativ 8% din numarul total de telespectatori inregistrat in 2014 (20,9 milioane de persoane).


De asemenea, potrivit datelor furnizate de Nielsen Media Research, editia din 2015 a galei Globurilor de Aur a inregistrat o scadere cu circa 11% in ceea ce priveste publicul comercial - telespectatorii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani -, de care advertiserii sunt cel mai mult interesati.
Editia din acest an a galei a fost ultima pe care Tina Fey si Amy Poehler au stabilit ca o vor prezenta, aceasta fiind prima ceremonie importanta a sezonului de premii din Statele Unite ale Americii, care va culmina cu gala Oscar, pe 22 februarie. Fey si Poehler au devenit cunoscute dupa ce au aparut mai multi ani in emisiunea de comedie "Saturday Night Live", difuzata de postul NBC, detinut de Comcast Corp.

 

Citeste mai multe pe mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies