marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gala GQ Men of The Year: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch si Bradley Cooper, printre cele mai elegante aparitii. Cele mai tari imagini de la gala

Ieri seara a avut loc Gala GQ Men of The Year, in Londra, la Royal Opera House. Evenimentul a atras pe covorul rosu o sumedenie de vedete, de la Bradley Cooper, Johnny Depp sau Benedict Cumberbatch la Kim Kardashian sau Pharell.

Gala GQ Men of The Year: Johnny Depp, Benedict Cumberbatch si Bradley Cooper, printre cele mai elegante aparitii. Cele mai tari imagini de la gala

GALERIE FOTO Cele mai tari imagini de la Gala GQ Men of The Year


Ca in fiecare an, gala GQ Men of The Year aduna cele mai sonore nume din showbiz. La fel s-a intamplat si in acest an, cand pe covorul rosu au fost prezente vedete ca Bradley Cooper sau Kim Kardashian.


Benedict Cumberbatch a primit trofeul pentru Actorul Anului, in timp ce Colin Firth a primit trofeul Leading Man of The Year. Jonah Hill a fost recompensat cu trofeul International Men of The Year.


Insa, multi au fost surprinsi dupa ce Kim Kardashian a primit trofeul Woman of The Year. "Este pur si simplu cea mai celebra femeie din lume. Este regina retelelor de socializare si a posturilor TV. Dupa ce s-a casatorit cu Kanye West in mai a devenit parte a celui mai faimos cuplu din lume, Este la fel de faimoasa ca Coca Cola. E Kim Kardashian", a spus Dylan Jones, editorul GQ.

 

Jonah Hill si Bradley Cooper

 

 

Benedict Cumberbatch

 

 

 

 

 

Kim Kardashian

 

Jamie Dornan

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies