marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revista TIME a publicat topul celor mai influente 100 de personalitati din lume: Benedict Cumberbatch, Robert Redford si Matthew McConaughey, alaturi de Vladimir Putin si Beyonce

Revista TIME a publicat topul celor mai influente 100 de personalitati din lume in acest an. Pe coperta apare Beyonce, declarata cea mai influenta personalitate. Insa, in top se regasesc si nume importante de la Hollywood, ca Benedict Cumberbatch sau Matthew McConaughey, castigatorul Oscarului pentru rol principal, in 2014.

Revista TIME a publicat topul celor mai influente 100 de personalitati din lume: Benedict Cumberbatch, Robert Redford si Matthew McConaughey, alaturi de Vladimir Putin si Beyonce

In fiecare an, revista Time alcatuieste o lista cu cele mai influente 100 de persoane din lume, iar acest numar special din 2014 o are pe coperta pe cantareata Beyonce. Topul este alcatuti din personaje celebre din toate domeniile de la Vladimir Putin si pana la Pharell Williams sau regizorul Steve McQueen, al carui film 12 Years a Slave, a luat Oscarul pentru Best Picture in 2014.

 

Beyonce, in varsta de 32 de ani, a lansat un album bine primit de public - care ii poarta numele - la sfarsitul anului trecut si si-a impresionat fanii cu o serie de concerte spectaculoase in cadrul turneului ei mondial "The Mrs. Carter Show World Tour", care s-a incheiat in luna martie. Artista americana are nu doar o cariera de succes, ci si o viata de familie implinita alaturi de sotul ei, rapperul Jay-Z, cu care are o fiica, Blue Ivy, in varsta de doi ani.

Actorul Robert Redford apare si el pe aceasta lista prestigioasa, dupa ce anul trecut a jucat in filmul "All Is Lost", a carui distributie a fost alcatuita dintr-un singur actor. Actorul britanic Benedict Cumberbatch, un star in plina ascensiune la Hollywood, apare si el pe lista din 2014.

 


 


Fiecare personalitate inclusa in lista este prezentata de o alta celebritate. Matthew McConaughey  este prezentat prin cuvintele regizorului Richard Linklater, cel care a regizat filmul "Dazed and Confused", care l-a adus in atentia Hollywood-ului pe actor, in urma cu 20 de ani.

 

"Cel mai surprinzator actor de la Hollywood. Matthew McConaughey a avut un parcurs cel putin neobisnuit: nu a copilarit intr-un mediu artistic, nu a avut nicio treaba cu actoria, iar asta nici nu era o meserie de viitor in Texas, de unde e el. Insa a stiut sa observe tot ce era in jurul sau si sa de diferentieze, el insusi fiind un personaj. Matthew iubeste oamenii, sa ii asculta, sa ii inteleaga si sa ii descifreze.  De cand am colaborat la Dazed and Confused, mi-am dat seama cata forta actoriceasca are si cate lucruri minunate poate sa faca. In prima seara, cand a folosit scena de unde si-a prealut celebra replica <<all right, all right, all right>> intreaga atmosfera pe platou s-a schimbat. Ne-a dus la un alt nivel. Asta face Matthew. Sunt staturi care storc toata energia dintr-o camera, insa el o duce la maxim si o imparte cu toti cei prezenti. E clar ca viata lui e lunga si are un drum frumos in fata" asa l-a caracterizat regizorul Linklater pe Matthew McConaughey, recompensat in 2014 cu Oscar pentru rol principal in Dallas Buyers Club.

 

 

 

 

Benedict Cumberbatch, unul dintre actorii britanici pe val dupa aparitiile de succes in productii ca Sherlock, Star Trek: Into Darkness, 12 Years a Slave sau The Hobbit: The Desolation of Smaug, a fost descris de Colin Firth, care spune despre el ca este un talent nemarginit: "Cand aveam 25 de ani, am lucrat alaturi de doi actori extraordinari. Nu stiam ca el si ea erau casatoriti si ca aveau un copil de 10 ani. Erau doi dintre cei mai fermecatori si educati oameni pe care i-am intalnit. Aceste trasaturi au fost mostenite de fiul lor, care azi e Benedict Cumberbatch, actorul britanic iubit de atatea milioane de fani. La 30 de ani de la acel moment, baiatul ala nu inceteaza sa ma impresioneze. Nu imi place sa ma simt umil, dar in fata lui nu am de ales. Este atat de bun, incat trebuie oprit."

 


 

Lista celor mai influenti 100 de oameni din lume ii include si pe Matthew McConaughey, regizorul Steve McQueen, Miley Cyrus, Kerry Washington, Amy Adams, Carrie Underwood si Pharrell Williams. Aceasta lista anuala, care nu este un clasament, este intocmita pe baza recomandarilor expediate de corespondentii saptamanalului Time, in urma unui proces de selectie care dureaza mai multe luni. Editorii revistei Time sunt cei care decid asupra numelor incluse in lista anuala, cu exceptia categoriei "The People's Choice", selectata prin voturile exprimate online de cititorii publicatiei.


Sursa foto: TIME
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies