marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Galerie FOTO: Primele imagini cu Catherine Zeta-Jones la filmari dupa ce a fost internata la psihiatrie!

Catherine Zeta-Jones a revenit pe platourile de filmare in Louisiana, pentru cateva scene din comedia romantica "Playing the Field", in care il are ca partener pe Gerard Butler. In film apar Uma Thurman, Dennis Quaid si Jessica Biel.

Galerie FOTO: Primele imagini cu Catherine Zeta-Jones la filmari dupa ce a fost internata la psihiatrie!

Actrita Catherine Zeta-Jones, care a dezvaluit saptamana trecuta ca a fost diagnosticata cu tulburare bipolara, a declarat ca nu este nicio rusine in a cere ajutorul medicilor si a confirmat faptul ca si-a reluat munca si a revenit pe platourile de filmare.

Actrita in varsta de 41 de ani a declarat ca spera ca declaratia ei publica de saptamana trecuta, prin care dezvaluia faptul ca a fost diagnosticata cu tulburare bipolara si ca a fost internata pentru o scurta perioada de timp intr-o institutie specializata pentru tratarea tulburarilor maniaco-depresive, le va ajuta pe acele persoane care "sufera in tacere" si le va stimula sa mearga sa se trateze, informeaza dailymail.co.uk.

"Nu este nicio rusine sa ceri ajutorul medicilor", a spus Zeta-Jones pentru revista People.

" Aceasta este o boala care afecteaza milioane de persoane, iar eu sunt una dintre aceste persoane. Daca declaratia mea prin care am spus ca sufar de tulburare bipolara a incurajat fie si doar o singura persoana sa mearga sa ceara ajutor, atunci a meritat sa o fac", a adaugat actrita galeza.

Catherine Zeta-Jones a fost internata, la inceputul lunii aprilie, in spitalul de psihiatrie Silver Hill din New Canaan din statul american Connecticut, unde a primit tratament de specialitate timp de cinci zile, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Tulburarea bipolara - sau maniaco-depresiva - se caracterizeaza prin schimbari extreme de dispozitie, de la depresii severe pana la episoade maniace, in cursul carora bolnavii tind sa aiba o dispozitie euforica, sa fie hiperactivi, agitati si fara sa simta necesitatea somnului.

Totodata, in cursul episoadelor depresive, persoanele care sufera de aceasta tulburare sunt triste, se simt fara speranta, vinovate si/sau fara valoare si au un nivel scazut de energie.

In varsta de 41 de ani, Catherine Zeta-Jones a trebuit sa faca fata, anul trecut, luptei - in cele din urma victorioasa - a sotului ei, actorul american Michael Douglas, cu un cancer la gat. In ianuarie anul acesta, Douglas, in varsta de 66 de ani, a anuntat intr-un interviu televizat, acordat postului american NBC, ca a invins cancerul de gat cu care a fost diagnosticat in august 2010. Dupa aflarea cumplitei vesti, anul trecut, Catherine a decis sa faca o pauza in cariera, pentru a-si ajuta sotul in lupta acestuia impotriva cancerului, refuzand cateva roluri majore.

Catherine Zeta-Jones a debutat in anii 1990, in musicalul "42nd Street", si a fost remarcata de Philip de Broca, care a distribuit-o in primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alaturi de Anthony Hopkins si Antonio Banderas. A jucat in numeroase filme cu succes la public, precum "Capcana pentru hot" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensata cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) si "Fara Rezervari, Fara Retineri" (2007). Recent, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar si pentru activitatile caritabile desfasurate in Tara Galilor.

Ea urmeaza sa joace in doua filme, unul semnat de compatriotul ei Stephen Frears, "Lay the favorite", si unul care va fi regizat de italianul Gabriele Muccino - "Playing the Field".


Sursa foto: Splash

Sursa:  Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies