marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas si Catherine Zeta Jones isi vor reinnoi juramintele

"Pana cand moartea ne va desparti!" Asta isi vor jura, pentru a doua oara Michael Douglas si Catherine Zeta Jones. Cei doi, care sunt casatoriti de 10 ani, vor sa celebreze astfel iubirea lor si sa arate tuturor ca iubirea este mai puternica decat orice.

Michael Douglas si Catherine Zeta Jones isi vor reinnoi juramintele

Ceremonia va fi urmata de o petrecere somptuoasa, organizata la Plaza Hotel din New York, unde cei doi actori s-au casatorit in anul 2000.

"Michael este foarte slabit in urma sedintelor de chimioterapie si radioterapie, insa e hotarat sa faca acest lucru. A plans atunci cand Catherine i-a sugerat sa isi reinnoiasca juramintele de credinta si considera ca aceasta ceremonie este o expresie minunata a iubirii lor. Michael este un luptator si si-a promis lui insusi sa fie suficient de puternic pentru aceasta a doua zi importanta din viata cuplului", a declarat unul dintre prietenii starului american.

Michael Douglas, in varsta de 65 de ani, a fost diagnosticat in luna august cu cancer la gat. Actorul american a declarat la inceputul lunii septembrie, in timpul emisiunii lui David Letterman, ca si-a pastrat optimismul, desi boala se afla in cel mai avansat stadiu al ei.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies