marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Imagini noi din Twilight: Robert Pattinson pe jumatate gol si Kristen Stewart in sutien

Premiera de la The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 unul dintre cele mai asteptate filme din 2011 se apropie.

GALERIE FOTO Imagini noi din Twilight: Robert Pattinson pe jumatate gol si Kristen Stewart in sutien

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW

Imagini noi aparute pe net cu luna din miere din pelicula care va avea premiera in  Romania pe 18 noiembrie incing spiritele printre fanii seriei.

Edward Cullen (Robert Pattinson), varcolacul Jacob Black (Taylor Lautner) si rivalitatea lor pentru inima Bellei Swan (Kristen Stewart) ii vor seduce pe fani din nou din toamna.
 

Una din imagini in care Robert Pattinson apare pe jumatate gol si Kristen Stewart este in sutien apare pe ultima coperta a revistei Entertainment Weekly.


In interviul acordat revistei Entertainment Weekly, Rob Pattinson ofera detalii despre luna de miere pe care o petrec Edward Cullen cu Bella Swan, cand dupa mult timp de pasiune tinuta cu greu in frau are loc si mult asteptatul moment cand fac dragoste.

“O doream atat de mult. Am lovit si am muscat toate pernele, pe fiecare in parte.Si ea a inceput sa planga. Dimineata ar fi trebuit sa ne fie rusine. Toate acele perne frumoase! Bumbac egiptean! Am rupt patul” a dezvaluit amuzat Pattinson pentru EW.
 


Actiunea The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 din se concentreaza asupra casniciei dintre Edward si Bella si eforturilor pe care acestia le fac pentru a-si proteja copilul nenascut de furia clanurilor Quileute si Volturi.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.





Modifică setările cookies