marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Isterie pentru fanii Twilight: Ashley Greene intr-un pictorial inedit. De ce l-a respins actrita pe unul dintre cei mai doriti burlaci de la Hollywood

Ashley Greene, vedeta din seria Twilight, apare pe coperta revistei Allure intr-o noua ipostaza. Daca in ultimii ani fanii au vazut-o mai mult palida in rolul surorii lui Edward din Saga Amurg, actrita si-a impresionat fanii cu o sedinta foto speciala, in care este machiata complet diferit si apare in rol de vampa.

Isterie pentru fanii Twilight: Ashley Greene intr-un pictorial inedit. De ce l-a respins actrita pe unul dintre cei mai doriti burlaci de la Hollywood

In numarul din luna noiembrie al revistei Allure, Ashley Greene a povestit despre cum i-a schimbat viata seria Twilight, despre scandalul din presa legat de niste poze in care actrita apare goala si despre zvonurile legate de o relatie dintre ea si Gerard Butler.

Ashley Greene, in varsta de 24 ani, a dezvaluit motivul pentru care l-a respins pe Gerard Butler: "Este foarte atragator si arata bine,dar cred ca este putin cam batran pentru mine. Nu scrieti ca l-am facut batran, va rog, ma simt prost". Intre Ashley Greene si Gerard Butler este o diferenta de varsta de 18 ani, insa acest lucru nu l-a impiedicat pe actorul irlandez in alte situatii, cand s-a cuplat cu femei mult mai tinere decat el.


Ashley Greene, care a incheiat o relatie cu actorul Joe Jonas, a discutat si despre presupusul conflict dintre ea Demi Lovato, cu care Jonas a fost inainte. "Noi doua nu avem nici o problema. Asta a nascocit presa. Dar stii cum e, si acum inca o intreaba presa pe Jennifer Aniston despre Angelina Jolie."


La doar 24 de ani, Ashley Greene este implinita si traieste o viata la care multe tinere viseaza. Insa celebritatea are si partea ei intunecata. "E o sabie cu doua taisuri. Este extraordinar sa te cunoasca toata lumea si este placut sa stii ca exista fani carora le pasa de tine si vor sa afle mai multe despre tine. Dar nu imi doresc sa fiu cunoscuta pentru cat de des merg la sala, ci pentru ce filme fac" a spus Ashley Greene.

In 2009, actrita din Twilight a fost implicata intr-un scandal mediatic dupa ce in presa au aparut poze cu ea goala. Ea a fost ajutata si sprijinita de familie sa treasca peste acest moment jenant.

"Unul din membrii familiei mi-a zis ca trebuie sa fiu pregatita si pentru asa ceva, in cazul persoanelor publice exista un risc destul de mare sa se intample asa ceva".

Daca pictorialul din revista ii expune o latura mai intunecata a personalitatii ei, pe coperta apare intr-o ipostaza mult mai cuminte si ingenua.

Chiar daca a vorbit deschis despre fostele relatii, actrita a fost foarte secretoasa in ceea ce priveste actuala relatie. Presa de scanadal a cuplat-o cu Reeve Carney, starul din musicalul Spiderman: Turn of the Dark, care este pus in scena pe Broadway, dar a refuzat sa faca orice comentariu legat de acest zvon.


Pe Ashley Greene o veti putea vedea din nou in Twilight: Breaking Dawn - Part I, care va fi lansat in Romania pe 18 noimebrie.

Sursa: Allure

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies