marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Premiile Emmy 2015. Cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu

Duminica noapte au avut loc Premiile Emmy, editia din 2015, care a premiat cele mai bune productii de televiziune americane. Ca intotdeauna, cele mai mari staruri au fost prezente la gala, iar din peisaj n-au lipsit rochii elegante si extravagante.

GALERIE FOTO Premiile Emmy 2015. Cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu


GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la Premiile Emmy 2015


Printre vedetele considerate cel mai bine imbracate s-au regasit Sofia Vergara, Sarah Hyland, Kerry Washington, Aubrey Plaza.

Gala de duminica a fost prezentata de comicul Andy Samberg ('Brooklyn Ninety-Nine'), maestrul de ceremonii care a fost inconjurat de o pleiada de actori ca Jamie Lee Curtis, Rob Lowe si Liev Schreiber.


Ceremonia a fost transmisa in direct de postul Fox, de la sala Microsoft Theater din Los Angeles. "Importanta in acest an este diversitatea", a spus duminica seara, la Los Angeles, Andy Samberg, gazda celei de-a 67-a editii a premiilor Emmy, cele mai prestigioase recompense ale televiziunii americane.


A fost seara rochiilor stralucitoare, in culori metalice, pe covorul rosu de la Los Angeles. Actritele s-au intrecut in creatii sofisticate, de la reunumite case de moda.


Vremea insa nu a tinut cu ele. A fost o caldura sufocanta in California, iar unele vedete abia au respirat in rochiile ample si extrem de stramte.


Sarah Hyland


Sofia Vergara a purtat o spectaculoasa rochie aurie St. John, cu trena, care i-a pus in valoare formele voluptoase.


Actrita de 43 de ani s-a afisat pe covorul rosu la bratul viitorului ei sot, chipesul Joe Manganiello.



Kerry Washington, vedeta serialului "Scandal", a ales pentru ceremonie o rochie cu maneci trei sferturi si cu o despicatura adanca pe picior, croita in stilul anilor '20. Actrita avea broboane de transpiratie pe frunte desi, spune ea, a ales o rochie racoroasa: o creatie Marc Jacobs, incarcata cu paiete.

Kerry Washington: "Am vazut rochia la prezentarea Marc Jacobs de la New York din urma cu doua-trei zile. M-am indragostit de ea si l-am intrebat daca mi-a poate oferi mie. Cand am auzit ca va fi cald, m-am gandit ca aceasta este alegerea perfecta fiindca lasa aerul sa treaca."



Heidi Klum a ales galbenul pentru aceasta ocazie, mai exact o rochie Versace, lunga, din plasa si fir metalic.



Julia Louis-Dreyfus


Iar Lady Gaga a uimit din nou, insa nu printr-o rochie extravaganta. De data aceasta toata lumea s-a mirat de stilul simplu si elegant abordat de cantareata de 29 de ani, care aborda, de regula, tinute excentrice.



Peter Facinelli si Jaimie Alexander



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies