marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Toate tatuajele Angelinei Jolie explicate! Vezi ce mesaj are fiecare!

Angelina Jolie nu mai are nevoie de prezentare, este doar ea, femeia care si-a sarutat fratele in public, care i-a cucerit inima lui Brad Pitt, care face si infiaza copii pe banda rulanta si care… se tatueaza. Fiecare semn de pe corpul ei are o semnificatie.

GALERIE FOTO Toate tatuajele Angelinei Jolie explicate! Vezi ce mesaj are fiecare!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tatuajul cu litere gotice spune: “Know Your Rights” ("Cunoasteti drepturile") este titlul unui cantec al formatiei preferate.

Tatuajul de pe umarul stang care arata ca niste urme de gheare a fost facut intr-un hotel la 16 mile de Bangkok de catre un artist in tatuaje, Noo. Este o incantatie Budista Pali scrisa in limba Khmer (limba oficiala a Cambodgiei) si are rolul de a-i proteja pe ea si pe fiul ei, Maddox.

"Fie ca dusmanii sa fuga departe de tine
Daca dobandesti bogatii, fie ca ele sa ramana ale tale
Frumusetea ta va fi ca a Apsarei
Oriunde vei merge, multi vor fi cei care iti vor purta grija, te vor servi si proteja din toate directiile.
"

Tatuajul de pe mana dreapta scris in araba inseamna “Determinare”. Acopera un tatuaj mai vechi pe care l-a facut in perioada Billy Bob Thornton.

Tatuajul de pe bratul stang – in cifre romane inseamna numarul 13. L-a facut pentru ca nu crede in superstitii. Mai tarziu a adaugat “V MCMXL” – 13 mai 1940, data in care Winston Churchill a tinut faimosul discurs in care a spus: “Nu am nimic de oferit decat sange, truda, lacrimi si transpiratie”.

Tatuajul de pe bratul stang reprezinta o fraza a lui Tenesse Williams: "A prayer for the wild at heart, kept in cages." ("O rugacine pentru o inima salbatica tinuta in custi"). Si-a facut tatuajul in prezenta mamei.

Crucea acopera un mic dragon cu limba albastra pe care si l-a facut in Amsterdam. Alaturi este o fraza in latina: "Quod me nutrit me destruit" (“Ceea ce ma hraneste, ma distruge”). Si-a facut tatuajul in 1995 cand s-a casatorit cu Johnny Lee Miller.

Litera “h” de pe incheietura stanga poate avea doua interpretari: fostul iubit Timothy Hutton sau fratele sau James Haven.

Numerele acestea reprezinta coordonate geografice (longitudini si latitudini) cu locatiile in care copiii ei au intrat in viata sa:

N11° 33' 00" E104° 51' 00" – locul din Cambodgia unde  s-a nascut Maddox;

N09° 02' 00" E038° 45' 00" – locul din Etiopia unde s-a nascut Zahara;

S22° 40' 26" E014° 31' 40" – locul din Namibia unde Jolie a nascut-o pe Shiloh;

N10° 46' 00" E106° 41' 40" – locul din Vietnam unde s-a nascut Plax Then;

N43° 41' 21" E07° 14' 28"
N43° 41' 21" E07° 14' 28" – locurile din Franta pentru gemenii Know si Vivienne;

A mai adaugat coordonate pentru locul in care s-a nascut Brad Pitt, Oklahoma.

Tigrul de pe spate a fost realizat in Bangkok in 2004 pentru a celebra obtinerea cetateniei cambodgiene. A fost facut in stilul thai traditional cu ac manual. Coada acopera tatuajul sau cu fereastra albastra.Scoase sau acoperite:

Dragonul Asiatic cu numele lui Billy Bob Thornton l-a scos dupa ce s-au despartit.

Pe spate are trei tautaje: un tribal, o fereastra albastra si un dragon tribal. Dragonul tribal este acoperit in mare parte de tatuajul cu tigrul.

Dragonul cu limba albastra de pe sold a fost acoperit. L-a facut in Amsterdam cand era beata.

Liniile abstracte de pe bratul drept le-a creat impreuna cu fostul iubit Billy Bob. Le-a acoperit apoi.

Tatuajul de pe umarul stang este simbolul japonez pentru moarte pentru a-i aminti de viata sa. L-a scos si acum are tatuajul in Khmer pentru fiul sau Maddox. Acest simbol japonez a fost primul sau tatuaj.

Pe bratul drept are tot un simbol japonez pentru curaj. Fostul sau sot Lee Miller avea unul la fel, tocmai de aceea Jolie a decis sa-l indeparteze.

Mai exista trei tatuaje, dar fara fotografii:
Valuri de energie intr-o zona intima pe care probabil le-a sters.
Un tatuaj in zona pubiana dedicat lui Billy Bob;
Litera M in palma pentru a-I aminti de mama sa – Marcheline Bertrand care a murit;
Exista zvonuri ca are pe corp un tatuaj in cinstea lui Brad Pitt.

Foto: epsos.de/
Sursa: freetattoodesigns.org/Modifică setările cookies