marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones: cel mai recent episod i-a socat din nou pe fani. Cum a obtinut un rol in serial luptatorul care il joaca pe The Mountain, personajul brutal despre care toata lumea vorbeste

Duminica seara, noul episod din Game of Thrones, cel mai urmarit serial al momentului, a reusit sa ofere inca un moment de neuitat pentru fani. Astfel, episodul "The Mountain and the Viper a oferit noi momente socante.

Game of Thrones: cel mai recent episod i-a socat din nou pe fani. Cum a obtinut un rol in serial luptatorul care il joaca pe The Mountain, personajul brutal despre care toata lumea vorbeste


Atentie urmeaza spoilere!


Episodul opt din sezonul patru le-a oferit fanilor ceea ce asteptau de saptamani intregi. Soarta lui Tyrion Lannister a fost hotarata in cel mai recent episod difuzat de HBO. Pentru cititorii cartilor, acesta a fost cel mai asteptat moment: lupta dintre Oberyn (Pedro Pascal) si The Mountain (Hafthor Julius Bjornsson), in numele lui Tyrion si Cersei.

 

 

Lupta a fost crunta si sangeroasa si la fel de dureroasa pentru actori. Inclusiv luptatorul Hafthor Julius Bjornsson, prezent in competitiile pentru titlul de cel mai puternic om din lume, a descris scena brutala.  "Nu au existat limite impuse si au fost multe duble pentru a ajunge la rezultatul dorit de regizori" a spus Hafthor Julius Bjornsson. Acesta a filmat scena de lupta alaturi de Pedro Pascal, vizibil inferior din punct de vedere fizic.
 

 

"La filmari, a fost greu, trebuia sa fim atenti sa nu ne ranim si in acelasi timp sa oferim realism bataliei. Am muncit din greu, dar efortul a meritat, pentru ca intr-adevar este o lupta glorioasa" a spus acesta pentru Hollywood Reporter.

 

 

 

 

Cei doi actori au mai dezvaluit pentru Hollywood Reporter cum s-au antrenat: "Eu am inceput antrenamentele in Islanda, dar am avut si saptamani in care am continuat antremantele in Croatia si Irlanda. Am fost antrenat de maestrul C.C. Smiff, ceea ce a fost grozav, dar a fost si unul dintre cele mai dure lucruri pe care le-am facut in viata mea" a dezvaluit Bjornsson.

 


Bjornsson a declarat ca nu a folosit cascador in nici una dintre scene si ca si le face singur pe toate. Personajul sau, The Mountain, a mai aparut si in trecut in serial, insa nu a fost evidentiat clar, ci a aparut in scene de lupta, omorand copii si femei. Dar, personajul a fost tinut sub mister si pentru ca a fost jucat de 3 actori diferiti. In episodul de duminica, The Mountain a fost jucat de Hafþór Júlíus Björnsson, al doilea cel mai puternic om din lume. Sportivul are peste 2 metri si cantareste aproape 200 de kg. Acesta a povestit si cum a primit rolul din Game of Thrones.

 

 

"Cei de la HBO m-au sunat si m-au chemat la auditie. In timpul probei, m-au rugat sa ridic un tip in fata lor si au fost impresionati". Acesta a spus ca a consumat alimente care adunau pe zi 10.000 de calorii pentru a arata atat de fioros. Acesta a primit o oferta de a juca in NFL, insa a refuzat. "In acest moment singurul lucru care ma intereseaza este sa devin cel mai puternic om din lume."


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies