marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gardienii Galaxiei s-au intors in fruntea box-office-ului. Sin City: A Dame To Kill For are unul dintre cele mai slabe debuturi ale anului si este un fiasco total

Super productia "Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy" revine pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara.

Gardienii Galaxiei s-au intors in fruntea box-office-ului. Sin City: A Dame To Kill For are unul dintre cele mai slabe debuturi ale anului si este un fiasco total

Filmul, in care abunda efectele speciale si in care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper si Vin Diesel, prezinta povestea unui aventurier care se aliaza cu patru extraterestri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei", regizat de James Gunn si distribuit pe plan international de compania Walt Disney Pictures, a obtinut incasari de 17,63 de milioane de dolari de vineri pana duminica, in cinematografele nord-americane, revenind de pe pozitia a doua pe locul intai, potrivit boxofficemojo.com.

Pe locul al doilea in box office a coborat pelicula "Testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", aflata anterior, doua saptamani la rand, in varful ierarhiei. Filmul regizat de Jonathan Liebesman a avut incasari de 16,8 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute. Readucandu-le la viata intr-un film live-action pe indragitele testoase, personaje extrem de populare in anii '80, producatorul Michael Bay si regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiintati de criticii de specialitate, insa acest lucru nu a impiedicat lungmetrajul "Teenage Mutant Ninja Turtles" sa debuteze pe primul loc in box office-ul nord-american, in urma cu trei saptamani. Reusita se explica prin faptul ca spectatorii au luat cu asalt salile de cinema pentru a vedea acest film - dovada a faptului ca, in ciuda varstei sale, conceptul de "testoase ninja" a ramas vandabil pana in zilele noastre.
 

Din pacate, "Sin City: Am ucis pentru Ea" s-a clasat, in primul weekend de proiectii in cinematografele nord-americane, pe pozitia a opta, cu incasari de 6,47 de milioane de dolari. Filmul are unul dintre cele mai dezastruoase debuturi ale anului in box-office si nici presa straina n-a fost blanda cu recenziille. In acest moment filmul are un procent de doar 44%, iar multi dintre critici au sesizat aparitia Evei Green in foarte mult scene nud. "Sanii ei fura toata atentia" a scris un jurnalist in recenzia sa.

 

Pelicula este continuarea filmului "Sin City" din 2005, regia fiind semnata de Robert Rodriguez si Frank Miller. Din distributie fac parte actori de renume care au decis sa isi reia rolurile jucate in filmul original - Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson si Jamie King - si nou venitii in aceasta franciza, actorii Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Ray Liotta, Dennis Haysbert, Jeremy Piven, Christopher Meloni si Eva Green.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies