marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gary Busey, acuzat de hărțuire sexuală

La 78 de ani, actorul este în centrul unui scandal de neimaginat.

Gary Busey, acuzat de hărțuire sexuală

articole relationate

Gary Busey s-a ales cu niște acuzații penale în statul New Jersey, după ce polițiștii susțin că a avut, printre altele, contacte nepotrivite cu persoane. Departamentului de Poliție din Cherry Hill a formulat pe numele actorului patru acuzații grave: două capete de acuzare pentru contact sexual fără consimțământ, unul pentru tentativă de infracțiune/contact sexual fără consimțământ și un altul pentru hărțuire. Ceea ce s-ar traduce prin sex cu minore sau viol.
 
Polițiștii spun că toate acestea au pornit de la o sesizare cu privire la o infracțiune sexuală comisă în weekendul 12-14 august, la hotelul Doubletree, în timpul Convenției Monster Mania - la care actorul chiar a avut rezervare – însă detaliile sunt încă neclare.
 
Nu există nicio îndoială că Gary Busey a fost prezent la acest eveniment, întrucât starul s-a fotografiat cu o mulțime de fani.  
 
Între timp, însă, actorul s-a reîntors în California, iar autoritățile trebuie să dea de el pentru declarații. Pentru moment, nu s-a pus în discuție arestarea lui, dar cum acuzațiile sunt grave, e de așteptat ca acesta să fie nevoit să se reîntoarcă în New Jersey, pentru a fi audiat de un procuror.

La cei 78 de ani ai săi, când actorul este complet schimbat, mult mai greoi și mai lent în mișcări, e greu de crezut că ar putea fi agresorul din această poveste. Pe de altă parte, trecutul lui cu consum de droguri ar putea să facă să iasă la suprafață o față a lui pe care publicul nu o cunoaște.

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies