marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gemma Arterton, una dintre cele mai frumoase actrite britanice ale momentului arata cat de senzuala este in trailerul de la Byzantium

Neil Jordan, regizorul care a creat deja celebrul "Interviu cu un vampir", s-a intors in universul creaturilor sangeroase cu Byzantium, un horror fantasy care si-a lansat  primul trailer ce le aduce pe Gemma Arterton si Saoirse Ronan in ipostaze sexy, dar si periculoase. 

Gemma Arterton, una dintre cele mai frumoase actrite britanice ale momentului arata cat de senzuala este in trailerul de la Byzantium

Pentru cei care insa nu s-au saturat inca de filmele cu vampiri, Gemma Arterton si Saoirse Ronan promit sa aduca in Byzantium vampiri ca-n vremurile bune. Neil Jordan este apreciat la Hollywood pentru modul in care creeaza personaje supranaturale deosebite si sinistre. Dupa ce in 1994, creea o adevarata isterie cu Interviu cu un vampir, cu Brat Pitt, Antonio Banderas si Tom Cruise, in 2013 regizorul revine cu o poveste despre doua vampirite, mama si fiica, aflate pe fuga.

Clara si Eleanor (Gemma Arterton si Saoirse Ronan) sunt mama si fiica, dar prefera sa afirme ca sunt surori fiindca nu au imbatranit deloc in ultimii 200 de ani si oamenii nu le-ar crede daca le-ar dezvalui adevarul despre conditia lor. Fara niciun ban in buzunare si urmarite pentru ca au comis o crima, cele doua femei sosesc intr-un oras englezesc situat pe malul marii si fac pactul de a ascunde faptul ca sunt vampiri.


Clara este o femeie moderna, care priveste numai spre viitor si nu se concentreaza pe evenimentele intamplate in trecut, in vreme ce Eleanor este timida si inocenta si s-a saturat sa fuga dintr-un loc in altul de peste doua secole, tanjind sa se stabileasca definitiv undeva. Eleanor nu stie ca mama ei o protejeaza de cei asemenea lor, singura sansa de a scapa de razbunarea vampirilor din “Fratie” fiind sa continue sa fuga sau sa li se alature acestora.


Gemma Arterton, imagini de pe platourile de filmare

Filmul a avut premiera anul trecut la Festivalul de la Toronro si se va lansa in cinematografele americane in acest an.  Din distributie mai fac parte Jonny Lee Miller, Caleb Landry Jones, Sam Riley, Tom Hollander si Daniel Mays.

 

Pe fosta Bond Girl Gemma Arterton o puteti vedea acum in cinematografele din Romania in Hansel and Gretel: Witch Hunters in timp ce Saoirse Ronan  aduce in martie noul film ercranizare a cartii lui Stephenie Meyer - The Host.

 


 

 

Dupa ce s-a lansat in roluri de actiune in Quantum of Solace si a facut impresie buna in Printul Persiei: Nisipurile timpului si Infruntarea titanilor, Gemma Arterton a declarat ca Byzantium nu este un film standard cu vampiri. "Am primit scenariul in timp ce filmam Hansel & Gretel, mi s-a parut minunant. Este scris de o femeie, iar initial nu trebuia sa fie cu vampiri, insa asa functioneaza acum asa ca... Si eu si Saoirse avem niste roluri senzuale."

 

 

Tanara actrita engleza in varsta de doar 26 de ani e deja o vedeta in lumea cinematografiei. In 2008, la 22 de ani ea a obtinut doua roluri care au facut-o cunoscuta in toata lumea. A jucat in “Quantum of Solace” alaturi de Daniel Craig si in serialul TV “Tess of the D'Urbervilles”.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies