marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney a dezvaluit ca investeste o suma considerabila din castiguri pe misiuni de spionaj, actorul il vaneaza pe Omar al-Bashir, dictatorul Sudanului

Considerat unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, George Clooney obtine o suma importanta de bani si din reclamele pe care le realizeaza.

George Clooney a dezvaluit ca investeste o suma considerabila din castiguri pe misiuni de spionaj, actorul il vaneaza pe Omar al-Bashir, dictatorul Sudanului

 

Iar dezvaluirile pe care le-a facut cu privire la felul in care foloseste acesti bani sunt destul de interesante. Actorul a marturisit ca o suma importanta din castiguri o investeste in spionaj. Mai precis, vedeta din The Gravity petrece o buna perioada de timp intr-un satelit de spionaj care vizeaza Sudanul., scriu cei de la Huffington Post.

 

 

"Cei mai multi bani pe care ii fac din reclame ii cheltuiesc pentru intretinerea unui satelit aflat la granita Sudanului, scopul sau fiind acela de a-l urmari pe Omar al-Bashir (dictatorul Sudanului care este acuzat de crime de razboi la Haga). Vreau ca acest criminal sa aiba parte de aceeasi atentie pe care o primesc si eu. Cred ca e corect", a declarat Clooney.

 

 

 

Despre Omar al-Bashir s-a aflat de curand ca ar fi ajuns in Nigeria in incercarea de a evita sa fie arestat pentru crime de razboi si pentru incalcarea drepturilor omului. De altfel, liderii celor care protejeaza drepturile omului l-au acuzat pe presedintele Sudanului ca a comis atrocitati oribile in regiunea Darfur.

 

 

Programul de spionaj al lui Clooney urmareste miscarile brutale ale armatei din Sudan si incearca sa avertizeze civilii inaintea atacurilor. Actorul este foarte implicat in acest demers, dovada fiind si faptul ca in luna martie a fost arestat in timpul unor proteste care au avut loc la ambasada Sudanului din Washington. La aceea vreme, Clooney a declarat pentru The Huffington Post ca obiectivul sau ramane "acelasi care a fost tot timpul si ca va continua in incercarea de a atrage atentia asupra acestui lucru".

 

 

 

Folosindu-se de celebritatea sa pentru a protesta "la ideea ca un guvern ataca si isi ucide proprii omanei nevinovati, copii si femei", George Clooney a declarat ca "cel mai important lucru este ca acei oameni sa fie ajutati, deoarece in urmatoarele luni situatia de acolo s-ar putea transforma in cea mai mare criza umanitara din lume".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies