marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Monuments Men: Matt Damon si George Clooney trec in spatele liniilor inamice in cautare de comori, vezi noi imagini de la filmari

Considerat unul dintre filmele cu sanse mari pentru Oscar 2014, The Monuments Men continua filmarile in Marea Britanie, dupa ce in primavara acestea au avut loc in Germania.

The Monuments Men: Matt Damon si George Clooney trec in spatele liniilor inamice in cautare de comori, vezi noi imagini de la filmari

 

 

George Clooney , Jean Durjardin, Bill Murray si Matt Damon au fost fotografiati pe platourile de filmare de la unul dintre cele mai asteptate filme. Cei doi continua filmarile in Marea Britanie pentru The Monuments Men, o productie bazata pe povestea reala a celei mai grozave vanatori de comori din istorie. 

 

Filmul prezinta lumea vazuta din interiorul unui pluton din Cel de-al Doilea Razboi Mondial, care are sarcina de a salva capodopere artistice de la hotii nazisti pentru a le returna proprietarilor de drept. Productia urmareste povestea unei echipe de istorici si curatori de la muzee, care isi unesc fortele pentru a redobandi piese de arta furate de nazisti. Acestia trec in spatele liniilor inamice si incearca sa le recupereze inainte ca Hitler sa le distruga. Scenariul este scris de Grant Heslov si George Clooney, acesta din urma ocupandu-se si de regie.

 

 

In imaginile surprinse in Marea Britanie, George Clooney si Matt Damon apar imbracati in uniforme militare, alaturi de Bill Murray, John Goodman, Hugh Bonneville si Jean Dujardin, celelalte nume importante care fac parte din distributia filmului.

 

Transportand arme si purtand casti de protectie din metal si berete, cei doi actori au fost fotografiati in timp ce asteptau nava cu echipamentele de filmare care urma sa-i duca pe mare pentru a-si continua munca. Secventele care au fost filmate sunt similare cu cele care s-au petrecut pe 6 iunie 1944, atunci cand militarii Fortelor Aliate au invadat plajele din Normadia, provocand o revolta majora importriva nemtilor.

 

 

 

 

George Clooney nu s-a ferit sa-si conduca echipa prin apa pentru a filma, dorinta lor fiind ca secventele sa se apropie cat mai mult de realitatea de atunci, de aceea recuzita folosita a fost una speciala care imita perfect armele si ustensilele folosite in timpul razboiului.

 

Scenariul filmului este scris de Clooney si Grand Heslov, bazat pe cartea lui Robert M. Edsel si Bret Witter, The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History. Clooney si Heslov se vor implica, de asemenea, si in regia si productia  filmului.

 

Este prima productie a celor doi dupa ce au castiga impreuna Oscarul in calitate de producatori ai filmului Argo.

 

 

 

Realizat de marile studiouri Sony Pictures si 20th Century Fox, productia filmului a inceput pe 1 martie, filmandu-se in continuare in Germania si in Marea Britanie pana la sfarsitul lunii iunie. Coloana sonora va fi semnata de Alexander Desplat, iar echipa din spate va fi aceeasi ca la Argo, pe care George Clooney l-a produs in acest an si care a cucerit box-office-ul american cu povestea sa impresionanta.

 

Filmul va avea premiera pe 18 decembrie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies