marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney va deveni tatic. Amal, sotia actorului, este insarcinata cu gemeni

Desi zvonurile circula de cateva saptamani, de abia acum cineva a facut anuntul oficial. Prezentatoarea emisiunii The Talk de la CBS,  Julie Chen, a dezvaluit ca George si Amal Clooney asteapta gemeni.  
George Clooney va deveni tatic. Amal, sotia actorului, este insarcinata cu gemeni

Beyonce nu este singurul superstar care asteapta gemeni. Felicitari si lui George si Amal Clooney. Am aflat ca gemenii urmeaza sa se nasca in iunie", a spus prezentatoarea tv. Amal, avocat specializat in Drepurile Omului, in varsta de 39 de ani, a starnit suspiciuni in urma cu cateva saptamani, cand burtica ei parea de dimensiuni ceva mai mari ca de obicei.

Mat Damon, bun prieten al lui George Clooney, si-a exprimat incantarea la aflarea vestii. "Ma bucur mult pentru el. Amal e fantastica, a castigat lozul cel mare. O sa fie niste parinti grozavi. Copiii lor vor fi sanatosi".

O sursa a dezvaluit pentru revista In Touch ca gemenii sunt fetita si baietel.

Amal Clooney nu este doar stilata si sexy, ci si foarte inteligenta. De meserie avocat, Amal l-a facut pe sotul sau sa roseasca la festivitatea de decernare a Globurilor de Aur, atunci cand prezentatoarele Tina Fey si Amy Poehle i-au facut o astfel de introducere.

Citeste continuarea pe www.perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies